Elképesztő dologra készül Meghan - Ilyet egy hercegnő sem tett még korábban
Meghan hercegné legújabb projektje igazán egyedi.

meghan-hercegne-vogue-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vogue magazin igazán népszerű a királyi család nőtagjainak körében: a minőségi női lap címoldalára már több előkelőség is felkerült, köztük Diana hercegnő, Katalin hercegné és Anna királyi hercegnő is.

Meghan a Vogue szerkesztője akar lenni

Most Meghan hercegnén van a sor, aki viszont jóval többet szeretne egy egyszerű címlapnál: a magazin szerkesztője szeretne lenni, hogy havi szinten megoszthassa jótékonysági munkáit az olvasókkal. Már folyik a tárgyalás Anna Wintourral a dologról, aki szeretné, ha nemcsak a brit, hanem az amerikai Vogue-ban is megjelennének az írásai.

Hogy megmutassa, hogy milyen komolyan veszi a munkáját, úgy döntött, hogy a többi hercegnővel ellentétben ő nem is szeretné a címlapon mutogatni magát, hogy inkább a filantróp ügyeire koncentráljanak a csinos ruhái és a divatos sminkje helyett.

A lap főszerkesztője, Anna Wintour minden bizonnyal nagyon szívesen dolgozna Harry herceg feleségével, ugyanis korábban nagyon pozitívan beszélt róla:

- Olvastam, hogy sokaknak nem tetszik Meghan stílusa. Hogy galibát okoz az alkalmazottainak, amiért hajnal ötkor már fent van, és feladatokat oszt nekik e-maileken és üzeneteken keresztül. Könyörgöm, ő egy átlagos, kaliforniai lány volt, azok korán kelnek, jógáznak, meditálnak. Az üzenetekről meg annyit, hogy küldene inkább postagalambot? Nonszensz. Szerintem csodálatos nő.

Az esküvői ruháját is sokan bírálták, de szerintem fantasztikus választás volt, kifinomult, sikkes, felnőtt nőhöz méltó. Egy angol dizájner munkája, ami azt üzente a világnak, hogy igen, máshonnan jöttem, de ide tartozom. Az is nagyon tetszett, hogy egyedül sétált az oltárhoz, igazi független nőre vallott ez a lépés. Az édesanyját különösen imádtam, ahogy ült a kápolnában, annyira csodálatos volt, annyira inspiráló - nyilatkozta az Ask Anna videóblogban még januárban.

Wimbledonban jelent meg Meghan

A tenisztornán Katalin hercegné és Meghan is megjelentek - szerinted melyikük volt a csinosabb fehérben?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük