Meghan és Katalin összeöltöztek Wimbledonban - Melyikük volt csinosabb?

A két hercegné teljesen más stílust képviselt.

katalin-hercegne-meghan-hercegne-wimbledon-ruha-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Meghan hercegné egyaránt nagy sportrajongók, így evidens, hogy mindkettejüknek muszáj volt részt venniük a wimbledoni tenisztornán.

Összeöltözött a két hercegné

A cambridge-i hercegnénél ez nemcsak szenvedély, hanem kötelesség is, ugyanis tavaly a királynő ráruházta a sportesemény fővédnökségének szerepét, Meghan pedig egyik legjobb barátnője, Serena Williams miatt látogatott el a rendezvényre, hogy megnézze a játékát.

Az idei szabályzat szerint a dresszkód fehér, akárcsak a klasszikus teniszruha, amit mindkét hercegné betartott. Még Meghan is, akinek szinte csak fekete nadrágkosztümmel találkozhatunk a ruhatárában, ezúttal kivételt tett, és csak a pólója volt fekete a hófehér blézer alatt. Ő tegnap vett részt a teniszbajnokságon, Katalin ezzel szemben hétfőn látogatott ki - ez is azt sugallja, hogy nem szívesen találkoznak egymással, ha nem muszáj.

Meghan szettje egyszerű volt, de nagyszerű.
Meghan szettje egyszerű volt, de nagyszerű.
Fotó: Getty Images Hungary

Meghan szettje nem keltett nagy feltűnést, egyedül a nyakában lógó A betű miatt beszéltek róla, ami természetesen kisfiára, Archie Harrisonra utal. A rajongóinak nagyon tetszett az ötlet, különösen az édesanyáknak, akik kommentben már jelezték, hogy ők is beszereznek majd egy hasonló darabot gyerkőceik kezdőbetűivel.

Katalin magasra tette a mércét.
Katalin magasra tette a mércét.
Fotó: Getty Images Hungary

Katalin ezzel szemben ismét kivívta a divatkritikusok elismerését a szettjével: egy hófehér Suzanna-ruhát viselt, amit masnis övvel és kistáskával dobott fel - utóbbiak kedvenc dizájnerét, Alexander McQueent dicsérik.

Neked melyikük szettje tetszett jobban? Katalin hercegné figyelemfelkeltő masnis szettje vagy Meghan visszafogott, sikkes összeállítása? Írd meg nekünk kommentben!

Katalin hercegné édesanyja is kint volt Wimbledonban

Carole Middleton is tartotta magát a fehér divatszabályhoz - nézd meg, milyen csinos volt a hercegné anyukája!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük