Katalin hercegné 64 éves édesanyja gyönyörű volt Wimbledonban - 15 évet is letagadhatna

Carole Middletont látva nem kérdés, honnan örökölte a szépségét a hercegné.

carole-middleton-wimbledon-2019-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné nemcsak a szépségét, hanem a sportok - különös tekintettel a tenisz - iránti szenvedélyét is az édesanyjától, Carole Middletontól örökölte, aki ragaszkodott hozzá, hogy mindkét lánya egészséges életmódot kövessen, és rendszeresen mozogjon.

Ilyen szép a hercegné édesanyja

Ennek fényében nem is meglepő, hogy a cambridge-i hercegné keddi látogatása után Carole és férje, Michael Middleton is felbukkantak az egyik legnagyobb tenisztornán, a wimbledoni bajnokságon, ahol végignézték Kyle Edmund és Novak Djokovic párharcát.

Az idei év dresszkódja a fehér szín volt, amit mind a hercegné, mind az édesanyja betartottak. Carole egy elegáns Goat-pólóruhában érkezett a rendezvényre, amit nude szandállal és színben ahhoz passzoló táskával dobott fel. A meleg ellen egy csinos kis kalapot is húzott, és lányához hasonlóan hatalmas napszemüvegben védte a szemét a káros sugárzástól.

Összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük