Erzsébet királynő nem hagyja annyiban: nyomozást indított Meghan hercegné ügyében
A palota azonnal reagált a The Times cikkében leírtakra.

erzsébet-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap adtunk hírt arról, hogy a The Times cikke szerint Meghan hercegné több alkalmazottját is érzelmileg bántalmazta, amíg a királyi család dolgozó tagja volt.

Volt beosztottjuk, Jason Knauf még a feletteseinek is jelentette 2018 októberében, hogy Harry feleségének viselkedése teljesen elfogadhatatlan az alkalmazottjaival szemben. A Buckingham-palotában is olvasták az írást, amire egy közleményben reagáltak, írta meg a The Sun.

Erzsébet királynő vizsgálatot indított Meghan hercegné ügyében

Erzsébet királynő a cikk megjelenése után azonnal összehívta a tanácsadóit, majd arra jutottak, hogy mindenképp cselekedniük kell. Az uralkodónő úgy döntött, nem hagyja annyiban, így nyomozást rendelt el az ügyben, hogy tisztázódjon, mi történt pontosan Meghan és az alkalmazottjai között 2018-ban.

GettyImages-974290940
Fotó: Neil Mockford / Getty Images Hungary

- Nagyon aggódunk a The Times cikkében leírtak miatt, amiket Sussex hercegének és hercegnéjének volt alkalmazottai állítottak. Ezek alapján a HR-csapatunkkal megvizsgáljuk az írásban foglalt történések körülményeit. Meghallgatjuk azokat a munkatársainkat, akik akkor érintettek voltak, illetve azokat is, akik már felmondtak a palotánál - olvasható a közleményben.

Hangsúlyozták, hogy a királyi család nem tolerálja, hogy a beosztottjaikkal elfogadhatatlan módon bánjanak.

A lap állítása szerint két régebbi alkalmazott azzal vádolta meg a hercegnét, hogy érzelmileg bántalmazta őket, amikor még a Kensington-palotában szolgálták Harryt és feleségét. Egy másik volt beosztott azt állította, Meghan mindenkit megalázott személyesen. Észrevételeiket jelentették is a házaspár akkori kommunikációs titkárának, Jason Knaufnak, aki jelentett mindent a feletteseinek, pedig állítólag Harry herceg könyörgött neki, hogy ne tegye ezt meg. A jelentéseiben leírta, hogy Sussex hercegnéje mindig kipécézett valakit a környezetében, és őt kezdte el érzelmileg terrorizálni, valakinek megpróbálta az önbizalmát teljesen aláásni.

A cikk az ajánló után folytatódik

A beosztottak közül egy így foglalta össze a lapnak, milyen volt Meghan viselkedése:

- Inkább érzelmi szinten volt kegyetlen, és manipulálta az embereket, azt hiszem, ezt már nevezhetjük zaklatásnak.

Meghan és Harry szóvivője reagált a vádakra, a hercegi pár mindent tagadott.

A hercegné szomorúságát fejezi ki a karaktere ellen elkövetett támadások miatt, különösen olyan személyként teszi ezt, aki saját maga is az állandó bántalmazás célpontja volt. Mélyen elkötelezett, hogy támogassa azokat az embereket, akik hozzá hasonlóan fájdalmat és traumát éltek át. Eltökélt szándéka, hogy tovább terjeszti az együttérzés fontosságát világszerte, és továbbra is arra törekszik, hogy példát mutasson a helyes és a jó cselekedeteivel.

GettyImages-1026695060
Fotó: Neil Mockford / Getty Images Hungary

Ez a botrány pont Harry és Meghan Oprah-interjúja előtt tört ki, a 90 perces, exkluzív beszélgetést március 7-én közvetíti a CBS csatorna az Egyesült Államokban. Egyre jobban fokozódik az izgalom a tévéműsor körül, de az eddig bemutatottak alapján úgy tűnik, elhangoznak majd olyan mondatok, amelyeknek nem fognak örülni a palotában. A legújabb, 30 másodperces bemutatóban Meghan így fogalmazott Oprah-nak:

- Nem tudom, miért számítottak arra, hogy ennyi idő után csendben maradunk annak ellenére is, hogy az udvar még mindig aktív szerepet játszik abban, hogy a velünk kapcsolatos hamis állítások a köztudatban maradjanak. És ha ez mind a dolgok elveszítésével jár, nos, akkor kijelenthetem, hogy már elég sok minden elveszett - fogalmazta.

Meghan ilyen gyönyörű kreációkban képviselte a királyi családot

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan hercegné legszebb ruháit.

Ezt is szeretjük