Meghan hercegné tajtékzik dühében - Szerinte a királynő igazságtalanul bánt velük
Meghan hercegné szerint a korlátozásokkal akarnak rajtuk bosszút állni.

meghan-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg háza táján azóta áll a bál, mióta bejelentették, hogy visszalépnek a betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként, és anyagilag függetlenné válnak. Amellett, hogy az idejük egy részét Kanadában töltik majd, lemondanak a királyi címről és a királyi fensége megnevezésről is. 

A royal, azaz a királyi szó megnevezést sem használhatják a legújabb korlátozások alapján. Bár hónapokkal ezelőtt a hercegi pár belevetette magát, hogy kialakítsa a Sussex Royal brandet, és ugyanezen a néven létrehozza saját alapítványát, a királynő döntése miatt rákényszerültek az újratervezésre. Hivatalosan március 31-ével vonulnak vissza, előtte néhány hivatalos rendezvényen még képviselni fogják a királyi családot.

Meghan hercegnének ez a véleménye a botrányról

A Daily Mailnek egy a hercegnéhez közel álló forrás kotyogta ki, mi Meghan véleménye az elmúlt időszakról.

- Meghan azt mondta, hogy Harryvel nem volt más választásuk, csak az, hogy kiadjanak egy nyilvános közleményt. Szerinte, ha bárkiknek is sértve kellene érezni magukat, akkor azok ők. Soha nem akarták kihasználni a royal szót, vagy azt éreztetni másokkal, hogy visszaélnek a kiváltságaikkal - magyarázta a közeli barát a lapnak.

Meghan véleményéből érződik, hogy mérges és gondterhelt amiatt, amik az elmúlt hónapokban történtek velük. Harry tegnap tért vissza Európába, Skócia fővárosában, Edinburghben volt jelenése. A hercegné nem tartott vele, de a barátja szerint neki emiatt nincs is lelkifurdalása, majd Londonban fog a hercegi pár együtt mutatkozni.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Harryvel szeretnének a féltékenység és a kicsinyesség fölé emelkedni, azokra a jó dolgokra fókuszálnak a jövőben is, amiket együtt megteremtettek, és persze kisfiuk, Archie számára a legjobb szülők akarnak lenni. Továbbra is Harry mellett áll ki, mert szerinte mindenki közül ő a legbecsületesebb és leghűségesebb.

A hercegné mélyen hisz abban, hogy a királynőt rákényszerítették arra, hogy megtegye azt a szigorítást, ami szerint nem használhatják többet a royal szót.

- Harry a királynő kedvence, mások pedig ezt egyszerűen nem tudják elfogadni - tette hozzá a bennfentes.

Ezek voltak tavaly Meghan hercegné legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Meghan hercegné legszebb szettjei 2019-ben.

Ezt is szeretjük