Meghan hercegné smink nélküli felvétele: így is felismernéd Harry feleségét?
Így néz ki Meghan hercegné smink nélkül.

GettyImages-1400892062
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné legújabb dokumentumsorozatában mutatta meg magát smink nélkül.

Harry & Meghan címmel debütált december 8-án a Netflixen a hercegi pár életéről szóló hatrészes széria, amelyet már tűkön ülve vártak a rajongók, emellett a királyi család is, hiszen érthető módon aggódtak azért, nehogy valami olyan történet is napvilágra kerüljön, ami kínos lenne rájuk nézve, esetleg a sussexiek szájából elhangzott sztori nem fedi le teljesen, mi is történt valójában.

Meghan hercegné smink nélkül így néz ki

Meghan hercegné a sorozat legelején látható festék nélkül, valószínűleg éppen hajmosás után vette magát videóra, hiszen törölközővel a fején beszélt a telefonja kamerájába.  

meghan-smink-nélkül
Fotó: Netflix/Harry & Meghan

A videót akkor vette fel magáról, miután bejelentették Harryvel, hogy új életet kezdenek Amerikában, és többé nem képviselik a koronát a királyi család dolgozó tagjaiként. A herceg ekkor még pont az Egyesült Királyságban volt, míg Meghan kanadai otthonukban, Vancouverben tartózkodott. A könnyeivel küzdve számolt be az érzéseiről.

- Csak azt akarom, hogy túllendüljünk az egészen. Nem is tudom már, mit mondjak! Sajnos nem képviselnek semmit, tönkretesznek minket - vallotta be, utolsó mondatával a brit bulvársajtóra utalt.

Meghan és Harry a sorozatukkal azt szeretnék elérni, hogy az emberek végre megismerhessék a valódi énjüket, és bepillantást nyerhessenek a múltjukba, és végre megértsék, mit miért tettek. Meghan úgy érzi, sokak fejében téves képek élnek, ha rájuk gondolnak.

Katalin hercegné dögös estélyije

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép volt Katalin hercegné a 2022-es Earthshot Prize-gálán.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük