Meghan hercegnéről ezt kellett volna hazudnia a színésznek - Elképesztő összeget fizettek volna érte
Simon Rexnek 70 ezer dollárt, azaz közel 23 millió forintot ajánlottak fel egy hazugságért.

meghan hercegné cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután kiderült 2017 őszén, hogy Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t, egyre több cikk kezdett megjelenni az amerikai színésznőről.

Családtagok, régi barátok, ismerősök szólaltak meg, nem volt olyan dolog, amire ne lettek volna kíváncsiak az újságírók Meghannal kapcsolatban. Volt olyan sajtóorgánum, ami túl messzire ment, és még pénzt is felajánlott embereknek egy-egy hazugságért cserébe.

Simon Rexnek azt kellett volna hazudnia, hogy lefeküdt a hercegnével

Simon Rex színész 2004-ben ismerkedett meg Meghan hercegnével, mind a ketten szerepeltek a Cuts című sorozatban. A férfi el is hívta Meghant egy ebédre, de ennél több nem történt köztük. Még 2018-ban Rex erről az esetről nyilatkozott is a The Sun bulvárlapnak, akkor viccesen megjegyezte, lehet a hagymás lehelete miatt szúrta el az esélyeit a hercegnénél. A férfi most a Hollywood Raw podcastban nyílt meg az esettel kapcsolatban.

- Semmi nem történt köztünk, még nem is csókolóztunk. Egyszer együtt lógtunk, de ez még randinak sem mondható. Egy tv show forgatásán találkoztunk, és elmentünk együtt ebédelni. Ennyi történt - magyarázta.

Amikor 2018-ban nyilatkozott az ebédjükről, többen le akarták őt fizetni.

- Néhány pletykalap egy csomó pénzt felajánlott azért, hogy azt hazudjam, lefeküdtünk egymással. Nemet mondtam ezekre az ajánlatokra, mert nem éreztem helyesnek, hogy kihúzzam a gyufát a királyi családnál - vallotta be.

Mint kiderült, összesen 70 ezer dollárt, azaz közel 23 millió forintot fizettek volna azért, ha Simon Rex azt a hazugságot nyilatkozza, hogy lefeküdt a hercegnével.

Ez a különbség Katalin és Meghan között

A brit sajtó míg a Katalinról szóló híreket pozitívan, addig a Meghanról szóló írásokat mindig negatívan tálalja. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen címekkel hozták le a Katalinról és Meghanról szóló, szinte hasonló híreket.

Ezt is szeretjük