Meghan hercegnének megtiltotta a királynő - Ezt sem teheti meg többet
Ahogy Katalinnak, neki is változtatnia kell a szokásain.

meghan-markle-platformos-cipo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegnének rengeteget kellett változnia, amikor hivatalosan is a királyi család tagja lett: az öltözködési stílusát például teljesen átalakították. Le kellett mondania a miniszoknyákról, a bikinikről, de még a telitalpú, platformos cipőiről is, melyeket annyira imádott.

Erről kell lemondania Meghannek is

Most Meghan is így járt: rá is ráparancsolt a királynő, hogy felejtse el a kényelmes lábbeliket, és szokjon rá a tűsarkúkra, akárcsak Vilmos herceg felesége, így az újdonsült hercegné is búcsút intett a telitalpú cipőcskéinek. Az ok egyszerű: Erzsébet királynő ki nem állhatja ezeket a cipőket, ezért mindkét menyét megkérte, hogy a hivatalos eseményeken ne viseljenek ilyet. Egy, a palotához közeli forrás ezt nyilatkozta a Vanity Fairnek:

- Habár ez nem egy hivatalos etikettbeli megkötés, sem Meghan, sem Katalin nem viselhetnek platformos cipőt a királynő közelében. Egyszerűen rájuk sem bír nézni, és ezt a család minden nőtagja tudja - nyilatkozta a lapnak.

meghan-markle-platformos-cipo-nagy

Persze nemcsak ebben kötötték meg a kezét - már enni sem ehet azt, amit szeretne. Kagylót például egyáltalán nem fogyaszthatnak a királyi család tagjai, hogy elkerüljék az ételmérgezést, de fokhagymát sem ehetnek, sőt, hagymás ételeket is csak mértékkel, nehogy kellemetlen legyen a leheletük illata a nyilvános eseményeken.

Ruhák, melyeket már nem viselhet

Hercegnéként ilyen merész ruhát már tuti nem vehet fel Meghan Markle - nézd meg, milyen korábbi szettjeitől kell megválnia!

Ezt is szeretjük