Meghan hercegnét vérig sértették Katalinék társaságában: ezzel dühítették fel
Meghan hercegné nagyon megalázva érezte magát.

meghan-hercegné-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Harry herceg bejelentette eljegyzését Meghan Markle-lel 2017 novemberében, utána több alkalommal megjelentek Vilmos herceg és Katalin hercegné oldalán különféle eseményeken. A brit sajtó újságírói az álomnégyes becenéven hivatkoztak rájuk. 

Akkoriban a rajongók úgy gondolták, hogy a jövőben a két páros gyakran visz majd együtt közös projekteket, de végül a két testvér viszonya annyira elmérgesedett, hogy az esküvő után csak még jobban eltávolodtak egymástól, nem mellesleg Katalin és Meghan viszonya sem mélyült el sosem. Mielőtt felbomlott volna az álomnégyes szövetsége, az egyik eseményen történt egy kis incidens, amelyen Harry választottja úgy érezte, megalázták őt.

Így sértették meg Meghan hercegnét

Az esetről Sarah Sands újságíró számolt be cikkében, amelyet a The Daily Mail jelentetett meg. Felidézte, hogy egy kollégája szemtanúja volt annak, hogy Meghannak egy négyes beszélgetés során a narrátor nem adta át a mikrofont.

GettyImages-925301438
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- A két pár nagyon boldognak látszott együtt, a kollégám emlékszik, hogy a mikrofon haladt szépen sorban, először Vilmos, aztán Katalin, majd Harry beszélt - idézte fel.

A témához Meghan is hozzászólt volna szívesen, ám akkor valahogy kimaradt az adott körből.

- Kedvetlenül várt a sorára, eközben ridegen megjegyezte ezt: "Nekem nincs hangom?" Tisztán érthették a többiek ezt a megnyilvánulását.

GettyImages-1060279056
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Az újságíró véleménye szerint Meghan hercegnében a legnagyobb dilemmát az okozta, hogy úgy érezte, Nagy-Britanniában elnyomták őt, és nem hallathatta a hangját úgy, ahogy szerette volna, ezért is megváltásként élte meg, hogy Harry herceggel visszavonultak a betöltött szerepkörükből, és az Egyesült Államokban kezdtek új életet.

Hivatalosan is anyagilag függetlenné váltak, a múlt héten robbant annak híre, hogy szerződést kötöttek a Netflix-szel. A tervek szerint dokumentumfilmeket, gyerekeknek szóló tartalmakat, illetve sorozatokat is készítenek majd. Valószínűleg ezen alkotások témakörei mind-mind olyanok lesznek, amelyek az ő szívükhöz is közel állnak, illetve a filmekkel fontos ügyekre szeretnék felhívni az emberek figyelmét.

Katalin hercegné rengeteget változott

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Katalin, mielőtt hercegné lett belőle.

Ezt is szeretjük