Meghan élete a királyi családban nem tündérmese volt: a leleplező botránykönyv erre is rávilágít
Az augusztusban megjelenő új könyv bemutatja, miért hagyta ott Harry és Meghan a királyi családot.

meghan-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május elején derült ki, hogy augusztus 11-én dobják piacra a Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family című könyvet, ami magyarra fordítva annyit tesz, hogy a Szabadság megtalálása: Harry és Meghan, és egy modern királyi család megteremtése.

A kiadvány rávilágít, hogy Sussex hercege és hercegnéje miért hagyta ott a királyi családot. A rajongók már tűkön ülve várják a leleplező könyv megjelenését, nem csoda, hogy a temérdek előrendelésnek köszönhetően pillanatok alatt bestseller lett. Ha Meghan hercegnén múlna, már holnap megjelentetné az életükről szóló történetet, árulta el egy közeli barátja a Daily Mail napilapnak.

Meghan hercegné ezért jelentetné meg már most a botránykönyvet

A hercegné szerint az emberek egy új látásmódot nyerhetnek, miután megismerik a történetüket, és mindenkinek kristálytisztává válik, miért döntöttek a visszalépés mellett.

- Meghan azt akarja, hogy az olvasók megértsék, az élete nem egy tündérmese volt. Reméli, megismerik valódi énjét, és a róla képzett kép, ami szerint ő egy kényeskedő díva, végleg megsemmisül az emberek fejében - magyarázta a bennfentes a lapnak.

meghan-hercegne-ujjatlan-bezs-ruha-3
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

- Azt gondolja, hogy az olvasók végre megértik azt az óriási fájdalmat és zavarodottságot, amit mereven, szó nélkül tűrt. Az embereknek látniuk kell a kiszolgáltatott oldalát, amit a könyv nagyon részletesen bemutat majd. Úgy látom, szeretné, ha sajnálnák őt, vagy legalább együttéreznének vele azok után, amiken keresztül ment, ez pedig mindennek nevezhető, csak tündérmesének nem.

Hozzátette, a könyv csak a hercegi pár jóváhagyásával készülhetett el.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kiadványt a Harper's Bazaar újságírója és királyi család szakértője, Omid Scobie és Carolyn Durand, az Elle magazin riportere írta meg. Mind a ketten többször elkísérték a hercegi párt különböző hivatalos látogatásokra és eseményekre, így ők gyakran láthattak bepillantást Harry és Meghan életébe. Scobie már a kezdetektől szimpatizált a herceg választottjával.

- A két szememmel láttam, hogy hűek maradtak azokhoz a dolgokhoz, amelyekben hisznek. Erőteljesen állták azt a sarat, amit a sajtó dobált rájuk, remélem ez a könyv elmondja az életük igazi változatát - idézte a szerző szavait a brit lap.

Nem ez lesz az egyetlen könyv, ami lerántja a leplet az igazságról, Tom Quinn Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle című írása várhatóan ebben a hónapban jelenik meg. Mária királynőtől Meghan hercegnéig a királyi család számos tagjáról szót ejt. A férfi a palotában dolgozó személyzet tagjaival készített interjúkat, ezek alapján készítette el könyvét.

Meghan és Harry kisfia irtó édes gyerkőc

Május 6-án ünnepelte Archie az első születésnapját, ennek alkalmából szülei egy videó formájában mutatták meg őt a nagyvilágnak.

Ezt is szeretjük