Meghan hercegné tajtékzik dühében: Katalin botránya miatt akadt ki
Meghan hercegné kiakadt, hogy a palota sosem védte meg őt olyan formában, mint Katalint.

meghan-katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A múlt héten egy újabb botrány tört ki a királyi családban. Katalin hercegné a Tatler magazin címlapjára került, a rajongók egy terjedelmes cikket is olvashattak róla, amiből kiderült, hogy mióta Harryék visszavonultak, úgy érzi, csapdába került a túl sok munka miatt, szó volt arról, hogy Meghan hercegnével azért volt konfliktusa 2018 tavaszán, mert nem tudtak megegyezni, hogy Harryék esküvőjén a koszorúslányok viseljenek harisnyát vagy sem. A protokoll szerint kötelező, ám ehhez Meghan nem ragaszkodott.

Katalin viselkedéséről megírták, már most úgy beszél, mint a királynő, mindent megtesz azért, hogy rá hasonlítson. Kritizálták az alakját, túl soványnak titulálták, és párhuzamba állították Diana hercegnővel, akiről köztudott, hogy étkezési zavarokkal küzdött. A családjáról is szó volt, felemlegették, hogy középosztályból valóak, édesanyját, Carole-t és testvérét, Pippa Middletont negatív színben tüntették fel, mind a kettőjüket sznob nőnek ábrázolták, akik nem tudnak beilleszkedni a királyi családba, bármennyire szeretnének. A Kensington-palota a cikk megjelenése után kiadott egy közleményt, hogy az írásban valótlan állítások is szerepelnek, emiatt beperlik a magazint. Bár a lap azt állította, egyeztettek a királyi családdal a cikkről, a palota ezt tagadta.

Meghan hercegné emiatt háborodott fel

A botrányos ügy Meghan fülébe is eljutott, aki egyből kiakadt a történteken, árulta el a Daily Mailnek egy közeli forrás. Azért lett dühös, mert szerinte ebből a történetből meglátszik, mekkora kettős mérce van közte és Katalin között.

meghan és katalin
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Meghan mesélte, hogy a palota sosem védte meg őt, ha a média szapulta őt. Most Katalinról megjelent egy negatív cikk, kevesebb mint 24 óra alatt pedig ki is adtak egy közleményt, amiben megvédték őt.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ez egy hatalmas pofon Harrynek, mert a herceg többször kért újítást a média eljárásaival kapcsolatosan, illetve beszélgetést kezdeményezett az aggodalmairól. Mindez süket fülekre talált, erre Katalin csettintett egyet, és máris megkapta a kellő támogatást.

A közeli ismerős szerint pont ezen viselkedés miatt vonultak vissza Meghanék a királyi család dolgozó tagjaiként.

meghan harry vilmos katalin
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Meghan elmagyarázta, ez volt a fő oka, hogy Harryvel búcsút intettek a királyi családnak. A támogatásban hiányt szenvedtek, a hercegné fájdalmait és szenvedését teljesen figyelmen kívül hagyták, miközben a média keresztre feszítette őt.

Hozzátette, Sussex hercegnéjével mindig azt éreztették, hogy túl sokat kér, és kirívóan magasak az elvárásai, pedig ő csak támogatást kért.

Meghan hercegné gyönyörű kreációkban képviselte a királyi családot

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy az elmúlt két évben milyen szép kreációkban tündökölt Meghan hercegné a királyi család dolgozó tagjaként.

Ezt is szeretjük