Meghan egy Katalinos címlappal pózolt még 2014-ben: pedig azt mondta, semmit nem tudott Harry családjáról
A rajongók szerint Meghan hercegné hazudott, amikor azt állította, nem nagyon tudott semmit sem a brit királyi családról.

katalin-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan Markle és Harry herceg 2016 nyarán randevúztak először egymással, eleinte titokban csinálták, hiszen nem akarták, hogy tőlük legyen hangos a sajtó. 2017 szeptemberében, az Invictus Gamesen jelentek meg először a nyilvánosság előtt, majd két hónappal később bejelentették az eljegyzésüket. 2018 májusában házasodtak össze, a többi pedig már történelem.

Nem sokáig húzták a királyi család dolgozó tagjaiként, hiszen már 2020 januárjában bejelentették, hogy nem képviselik a jövőben a koronát, emellett anyagilag függetlenné válnak. Pár hónappal később Los Angelesben, majd Montecitóban kezdtek új életet. Meghan az Oprah-nak adott interjújában elmondta, szerinte túl naiv volt, amikor csatlakozott a királyi családhoz, mert nem nagyon tudta, hogyan mennek náluk a dolgok, nem mellesleg Harry családjáról nem tudott semmit. A rajongók szerint ebben óriásit füllentett.

Meghan hercegné régi fotója futótűzként terjed az interneten

Az alábbi, 2014-ben készült felvétel az elmúlt 24 órában bejárta a világhálót, Meghan egy hölggyel fotózkodott, a kezében pedig egy magazinnal, melynek címlapján éppen Katalin hercegné szerepelt. Ez még bőven azelőtt történt, mielőtt megismerkedett volna Harry herceggel.

meghan
Fotó: Instagram/Denise Cash

A Page Six több Twitter-bejegyzést összegyűjtött, amelyekben a rajongók kifejtették a véleményüket a képről, emellett a Daily Mail Twitter-oldalára is érkeztek hozzászólások: "Azt mondta, nem nézett utána Harrynek és a családjának az esküvőjük előtt! Ez talán azért volt, mert sokkal jobban érdekelte Katalin élete?", "Már évek óta követte a királyi család életét!", "Annyira tudtam, hogy nem volt 100 százalékosan őszinte abban az interjúban. Körülbelül egyidős vagyok vele, és szinte lehetetlen volt a '90-es években, hogy ne halljon az ember Károly és Diana durva válásáról vagy a hercegnő tragikus haláláról" - fogalmazták.

Voltak olyan rajongók is, akik a sussexi hercegné védelmébe keltek: "Most tényleg csak ennyi a probléma? Katalin van a címlapon? Ez még nem jelent semmit!", "Abban az időben Katalin rengetegszer szerepelt a bulvárlapok elején, úgyhogy akkoriban magas volt az esély arra, hogy pont egy olyan magazinnal pózolj, amelynek címlapján a hercegné szerepeljen" - fogalmazták.

GettyImages-1052420380
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Hogy Meghan el is olvasta Katalinról azt a cikket, vagy tényleg csak pózolt egyet a címlappal, és nem történt ennél több, ez valószínűleg nem fog kiderülni, ám az biztos, hogy Oprah-nak nem mondott teljesen igazat, amikor azt mondta, nem követte a királyi család életét. Mielőtt Harry kedvese lett volna, rendszeresen blogolt a The Tig nevű oldalára. Ott egyszer, szintén 2014-ben megemlítette Vilmosék esküvőjét.

"Úgy tűnik, hogy a felnőtt nők megőrzik ezt a gyermekkori fantáziát. Csak gondoljunk arra a pompára és élethelyzetre, ami körbevette a királyi esküvőt, és egy végtelen beszélgetést eredményezett Katalin hercegnéről" - fogalmazta akkor.

Nem mellesleg féltestvére, Samantha arról is beszámolt, Meghan leutánozta Dianát az öltözködésétől kezdve a testbeszédéig, az első randijukon például pont a hercegnő kedvenc parfümét viselte, hogy lenyűgözhesse Harryt, írta meg a News.com.au oldal. 

Ő Katalin hercegné hivatalos hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Katalinra Heidi Agan.

Ezt is szeretjük