Meglepő döntést hozott Harry és Meghan - Példátlan a királyi család történetében
A születendő gyermekükkel kapcsolatban így döntött a hercegi pár.

harry-herceg-meghan-dadus-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné meglepő döntést hoztak a születendő gyermekükkel kapcsolatban: a pár úgy határozott, hogy a hagyományokkal ellentétben ők nem fogadnak fel dajkát a pici mellé.

Megvan, ki vigyáz majd a pár gyermekére

Mivel azonban a hercegi párnak rengeteg hivatalos teendője akad majd a jövőben is, ezért mindenképpen elkél a segítség, ők azonban nem szeretnék egy idegenre bízni a picit, úgyhogy Meghan édesanyja, Doria Ragland lesz a főállású bébiszitter. Doria egyelőre Los Angeles-ben lakik, de minden bizonnyal szívesen átköltözik Londonba a lánya - és persze születendő unokája - kedvéért.

A dolog példátlan a királyi család történetében, eddig ugyanis minden előkelő csemetének volt dadusa. Ugyan Katalin édesanyja, Carole Middleton is rengeteg időt tölt együtt imádott unokáival, még Vilmos hercegék is úgy döntöttek, hogy szükséges egy állandó dadus, aki felügyeli a gyerkőcöket. Így jött a képbe Maria Teresa Turrion Borrallo, aki már öt éve besegít a családnak.

Harry-nek és Vilmosnak is volt egy dajkája, Tiggy Legge-Bourke, akit annyira megszerettek a fiúk, hogy még mindig tartják vele a kapcsolatot - a májusi királyi esküvőre is meghívást kapott. Ennek fényében pláne nem értik a rajongók, hogy Harry miért ódzkodik ennyire egy dadus gondolatától, hiszen ő szinte második anyjaként szerette az övét.

Korábban arról pletykáltak, hogy a páros a hollywoodi szuperdadát, Connie Simpsont kéri fel a megtisztelő feladatra, aki pályája harminc éve során több mint 250 celebbébit nevelt fel. Olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Justin Timberlake és Jessica Biel, sőt, George és Amal Clooney ikreinél is ő segített be. A Vanity Fair szerint azonban szó sincs ilyesmiről: Meghan és Harry kisbabájára a család vigyáz majd, dada kizárva.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük