Ennyire utálja egymást Katalin hercegné és Meghan? Már nem is bírják egymás közelében
Beszédes a hercegi pár legutóbbi bejelentése.

meghan-harry-koltozes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos és Harry herceg sohasem bírtak túlságosan távol lenni egymástól - édesanyjuk korai halála miatt a két fiú együtt nőtt fel, és nagyon szoros kapcsolatban álltak egymással.

Nem kedvelik egymást a feleségeik

Évtizedeken keresztül voltak egymás szomszédai, még azután is, hogy Vilmos herceg megházasodott, és gyermekei születtek Katalintól. Most azonban Harry és Meghan úgy döntöttek, hogy elköltöznek Vilmosék mellől, méghozzá a windsori Frogmore Cottage-ba.

Egy közeli ismerősük így nyilatkozott erről a Daily Mailnek:

- Az egykori színésznő érkezése finoman szólva is felkavarta az állóvizet. Meghan nagyon erős és határozott személyiség, aki mindig eléri, amit akar. Harry ebben remek partner, hiszen még a nagyanyjával is szembe ment miatta az esküvő előtt, és közölte a királynővel, hogy "amit Meghan akar, azt meg is kapja". Sajnos az is probléma, hogy Meghan és Katalin viszonya nem igazán baráti. Nem azt mondom, hogy mély gyűlölet van a dolog mögött, de nem is kedvelik egymást különösebben - nyilatkozta az állítólagos ismerős.

A The Sun magazin forrása szerint egészen más áll a dolog mögött, szerinte Harry és Meghan csak a születendő gyermekük érdekeit nézik:

- Ez nem kizárólag Meghan döntése, ahogy sokan állítják. Harry nem azért ment bele a költözésbe, mert boldoggá akarja tenni a feleségét, hanem azért, mert ő is egyetért azzal, hogy ideje kikerülni kicsit az udvari élet szorításából. Szerintük a palota olyan, mint egy kis gömbakvárium, ahol ők nyújtják az attrakciót, és nem szeretnék ezzel tönkretenni a házasságukat és a gyerekük életét - állítja egy másik forrás.

A kommentelők egyöntetűen Meghant hibáztatják, ugyanis szerintük Katalin többször is megpróbált közeledni felé, sőt, tanácsokkal is ellátta a protokollt illetően, Meghan azonban nem kért a segítségéből.

Érdekesség, hogy a páros Erzsébet királynő mára elhunyt nagybátyja, Edward király és felesége, Wallis Simpson egykori otthonába költözik. Edward néhány hónap után lemondott az uralkodói címéről, ugyanis nem engedték neki, hogy feleségül vegye szerelmét, az amerikai, elvált előkelőséget. Simpson nagyon népszerűtlen volt a nép körében, hiszen még férjes asszonyként találkozgatott Edwarddal. A házasságuk titokban zajlott le, ő pedig sohasem kapott címet.

Ezt is szeretjük