Meghan hercegné ciki helyzetbe került: a kamerák is rögzítették a kínos pillanatot

Ilyen volt Meghan hercegné fogadtatása Windsorban.

Meghan hercegné fogadtatása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné is jelen volt a windsori kastély előtt, hogy találkozzanak az Erzsébet királynőt gyászoló rajongókkal. Vilmos herceg kérte meg a házaspárt, hogy csatlakozzanak hozzá és Katalin hercegnéhez.

A rajongók között voltak, akik meleg fogadtatásban részesítették a sussexieket, de voltak olyanok is, akik nem kértek belőlük.

Ilyen volt Meghan hercegné fogadtatása

A kamerások a családtagok minden lépését rögzítették, azonban egy-két pillanat vírusszerűen elterjedt az interneten. Köztük volt az a kínos pillanat, amikor az egyik gyászoló rajongó szemmel láthatóan rá sem nézett Meghanra. Ezután a nő lenéző tekintettel nézett össze a mellette álló rajongóval, majd gúnyosan elmosolyodott.

@ukkahani The disrespect people have during a time when the nation is grieving. #disrespect #meghanmarkle #princeharry #karen #queenelizabeth #kingcharles ♬ don't let me down - old papa

A hercegné bár nyújtotta az asszony felé a kezét, amint kiszúrta, hogy a másik fél nem akar vele érintkezni, csak haladt tovább, mintha semmi sem történt volna.

Az emberek véleménye megoszlott a videóról, egyesek szerint a rajongó jól tette, hogy ellenségesen viselkedett Meghannal, mások szerint ennél nagyobb taplóságot el sem követhetett volna:

"Szimplán csak úgy viselkedett vele, ahogy Meghan a királyi családdal!" "Minden joga megvan rá, hogy azzal fogjon kezet, akivel csak akar!" "Nagyon helyesen tette, hogy nem nyújtotta neki a kezét!" "Néhány embernek nincs szíve, ez a kordonok mögött álló nő is közéjük tartozik! Szomorú időket élünk, úgy tűnik, erre a viselkedésre semmi szüksége nincs a királyi családnak!" "Annyira kellemetlenül érzem magam, hogy az országunkban élő emberek ilyen bunkók!" "Úgy sajnáltam Meghant. Ez annyira szánalmas viselkedés" - fogalmazták az egyik TikTok-videó alatt.

Egy másik videó is nagy népszerűségnek örvend a közösségi platformon, az egyik rajongó hatalmas ölelést adott Meghannak. A videó alatt többen megjegyezték, hogy egyértelműen látszódott a hercegnén, mennyire ideges volt azon a napon, és szüksége volt rá, hogy valaki ilyen meleg fogadtatásban részesítse.

@izzychar97 Meeting Meghan, what a beautiful soul. We love and support you 💜 #meghanmarkle #meghan #windsor ♬ original sound - Isabelle Charters

- Arra vártunk, hogy odajöjjön hozzánk, aztán egyszer csak a közelünkbe férkőzött. Megkérdezte a nevem, milyen napom van ma, hány órája állok itt. Megkérdeztem, megölelhetem-e, erre ő, persze. Annyira csodálatos pillanat volt, még most is reszketek - idézte a 14 éves lány szavait a Page Six.

Kamilla királyné élete fotókon

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogyan változott Kamilla az évek alatt.

Kamilla így lett szeretőből királyné: Károllyal több mint 50 éve bolondulnak egymásért

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük