Meghan hercegné ciki helyzetbe került: a kamerák is rögzítették a kínos pillanatot
Ilyen volt Meghan hercegné fogadtatása Windsorban.

meghan-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné is jelen volt a windsori kastély előtt, hogy találkozzanak az Erzsébet királynőt gyászoló rajongókkal. Vilmos herceg kérte meg a házaspárt, hogy csatlakozzanak hozzá és Katalin hercegnéhez.

A rajongók között voltak, akik meleg fogadtatásban részesítették a sussexieket, de voltak olyanok is, akik nem kértek belőlük.

Ilyen volt Meghan hercegné fogadtatása

A kamerások a családtagok minden lépését rögzítették, azonban egy-két pillanat vírusszerűen elterjedt az interneten. Köztük volt az a kínos pillanat, amikor az egyik gyászoló rajongó szemmel láthatóan rá sem nézett Meghanra. Ezután a nő lenéző tekintettel nézett össze a mellette álló rajongóval, majd gúnyosan elmosolyodott.

@ukkahani The disrespect people have during a time when the nation is grieving. #disrespect #meghanmarkle #princeharry #karen #queenelizabeth #kingcharles ♬ don't let me down - old papa

A hercegné bár nyújtotta az asszony felé a kezét, amint kiszúrta, hogy a másik fél nem akar vele érintkezni, csak haladt tovább, mintha semmi sem történt volna.

Az emberek véleménye megoszlott a videóról, egyesek szerint a rajongó jól tette, hogy ellenségesen viselkedett Meghannal, mások szerint ennél nagyobb taplóságot el sem követhetett volna:

"Szimplán csak úgy viselkedett vele, ahogy Meghan a királyi családdal!" "Minden joga megvan rá, hogy azzal fogjon kezet, akivel csak akar!" "Nagyon helyesen tette, hogy nem nyújtotta neki a kezét!" "Néhány embernek nincs szíve, ez a kordonok mögött álló nő is közéjük tartozik! Szomorú időket élünk, úgy tűnik, erre a viselkedésre semmi szüksége nincs a királyi családnak!" "Annyira kellemetlenül érzem magam, hogy az országunkban élő emberek ilyen bunkók!" "Úgy sajnáltam Meghant. Ez annyira szánalmas viselkedés" - fogalmazták az egyik TikTok-videó alatt.

Egy másik videó is nagy népszerűségnek örvend a közösségi platformon, az egyik rajongó hatalmas ölelést adott Meghannak. A videó alatt többen megjegyezték, hogy egyértelműen látszódott a hercegnén, mennyire ideges volt azon a napon, és szüksége volt rá, hogy valaki ilyen meleg fogadtatásban részesítse.

@izzychar97 Meeting Meghan, what a beautiful soul. We love and support you 💜 #meghanmarkle #meghan #windsor ♬ original sound - Isabelle Charters

- Arra vártunk, hogy odajöjjön hozzánk, aztán egyszer csak a közelünkbe férkőzött. Megkérdezte a nevem, milyen napom van ma, hány órája állok itt. Megkérdeztem, megölelhetem-e, erre ő, persze. Annyira csodálatos pillanat volt, még most is reszketek - idézte a 14 éves lány szavait a Page Six.

Kamilla királyné élete fotókon

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogyan változott Kamilla az évek alatt.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük