Kiköpött Meghan hercegné a színésznő: még a reggeli műsor vezetője is ledöbbent a hasonlóságon
Fiona Wade színésznő nagyon hasonlít Meghan hercegnére.

meghan-hercegné-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos hírességnek akad egy-egy hasonmása, egyesek műtétek útján érik el, hogy összetévesszék bálványukkal az utcán, mások szimplán a géneknek köszönhetik a hasonlóságot.

Meghan hercegné vonásait is több nőben fel lehet fedezni, az egyikük egy angol szappanopera-színésznő, Fiona Wade, akinek külsején Lorraine Kelly, az egyik népszerű reggeli műsor háziasszonya is ledöbbent.

A Fiona Wade és Meghan hercegné közti hasonlóságon a műsorvezető is ledöbbent

Lorraine Kelly az Emmerdale című sorozat színésznőjével a szappanopera kapcsán készített egy rövid interjút. Wade webkamerán keresztül jelentkezett be, haját ugyanúgy kötötte össze, ahogy Meghan hercegné szokta általában, illetve egy csíkos inget viselt. Tényleg úgy festett, mint az előkelőség a 2018-as wimbledoni tenisztornán. A csinos színésznő látványán a műsorvezető is ledöbbent, majd megjegyezte, mennyire hasonlít Meghanra.

Fiona Wade bóknak vette a műsorvezető megjegyzését.

- Korábban is mondták nekem, hogy tiszta Meghan hercegné vagyok, ezt hízelgő dolognak tartom, hiszen ő csodálatos. Bár én nem vagyok abban teljesen biztos, hogy tényleg hasonlítok-e rá - magyarázta a műsorban.

meghan-hasonmása
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary, Instagram/Fiona Wade

A Twitteren is több rajongó felfedezte, hogy Wade mennyire Sussex hercegnéjére emlékezteti őket. Valaki megjegyezte, hogy amikor a tévét bekapcsolta, és meglátta a színésznőt, azt hitte hirtelen, hogy Meghan ad interjút.

A 41 éves, fekete szépség 1996-ban kezdte karrierjét, főleg brit sorozatokban játszik, így a magyarok számára nem mondhat annyira sokat a neve. Sussex hercegnéjéhez hasonlóan ő is félvér, édesanyja filippínó származású, édesapja brit.

Ez a légiutas-kísérő is nagyon hasonlít a hercegnére

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan hercegné másik hasonmását is.

Ezt is szeretjük