Meghan hercegné a nyáron elvetélt: először vallott a második babája elvesztéséről
Meghan hercegné a nyáron állapotos volt, de sajnos elvetélt.

meghan cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg mindig is vágytak arra, hogy kisfiuknak, Archie-nak legyen egy kis testvére.

Idén nagy volt az öröm, hiszen Meghan teherbe esett, ám sajnos egy júliusi reggelen megtörtént a baj, és elveszítette a picit, erről a New York Timesnak írt cikkében vallott először.

Meghan hercegné elvesztette második gyermekét

Az elmúlt időszak borzasztóan nehéz volt a hercegi pár számára, pedig eleinte minden idillinek tűnt a számukra. Épphogy új életet kezdtek az Egyesült Államokban idén tavasszal, miután visszaléptek a királyi család magas rangú tagjaiként, vettek maguknak egy gyönyörű házat Montecitóban, sőt, érte őket egy másik nagy öröm is, Meghan ismét áldott állapotba került, azonban nem tarthatott sokáig az örömük.

GettyImages-883916198
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Miután bepelenkáztam a kisfiam, éles görcsöt éreztem. A földre zuhantam, Archie a karjaimban volt, erre egy altatódalt dúdoltam, hogy mindketten megnyugodjunk, a vidám dallamok ellenére mégis úgy éreztem, valami nincs rendben. Tudtam, ahogy ott az elsőszülött gyermeket szorongattam, elveszítettem a másodikat - vallotta be.

harry és meghan 2018
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Ezután kórházba szállították.

- Órákkal később a kórházi ágyban feküdtem, közben szorongattam a férjem kezét. Éreztem a tenyere izzadságát, majd megcsókoltam az ujjait, mind a ketten elsírtuk magunkat. Miközben néztem a rideg, hófehér falakat, elgondolkodtam, próbáltam elképzelni, hogyan tudjuk mindezt feldolgozni.

Sussex hercegnéjéről az elmúlt hónapokban többször is rebesgették a pletykalapok, hogy a szíve alatt második gyermekét várja, de mindezt a hercegi pár sosem erősítette meg.

Meghan legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan hercegné legszebb ruháit az elmúlt évekből.

Ezt is szeretjük