Meghan hercegné először jelent meg Archie születése óta - Diana ékszereit viselte
Négy hónapos pihenő után megkezdte a kötelező feladatait.

meghan-hercegne-elso-megjelenes-baba-ota-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné első hivatalos megjelenésén vett részt ma a Smart Works szervezésében. A jótékonysági egyesület munkanélküli nőkön segít, hogy visszanyerjék az önbizalmukat, és sikeresen állást találjanak.

Így jelent meg a rendezvényen

Meghan egy igazán elegáns, üzletasszonyos szettet választott, melyet egyik kedves barátnője, Misha Nonoo tervezett. Ő a felelős Meghan és Harry házasságáért, hiszen ő volt az, aki annak idején egy vakrandin bemutatta őket egymásnak, így érthető, hogy ezt a szívességet a hercegné a kollekciója reklámozásával viszonozná.

Igazándiból nem is a ruhája volt az, ami megragadta a rajongók figyelmét, hanem a kiegészítői, amik a néhai Diana hercegnő kollekciójából származnak. A pillangós fülbevalója és az arany karkötői is az ő régi kedvencei voltak. Meghan gyakran kölcsönöz az ékszerei közül, ahogy sógornője, Katalin hercegné is.

Meghan nem sokáig maradt a rendezvényen, egy gyors beszéd után szaladt is vissza a kis Archie-hoz - elnézést kért, de egy éhes kisbaba nem várhat sokáig. Összeállításunkban megnézheted a legfrissebb fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük