Harry és Meghan évfordulós fotója - Gyönyörű képpel köszönték meg a jókívánságokat
Most érkeztek ki a pár köszönőlapjai, melyhez egy igazán kedves fotót választottak.

meghan-harry-evfordulos-koszonolap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2018. május 19-én lezajlott Harry herceg és Meghan Markle tündérmesébe illő esküvője. Azóta sok minden történt a párral, többek közt tavaly áprilisban megszületett első gyermekük, a kis Archie is.

Gyönyörű fotóval köszönték meg a rajongók jókívánságait

Az első házassági évfordulójuk alkalmából rengetegen szerettek volna gratulálni az ifjú párnak, ezrével érkeztek az üzenetek a palotába. A rengeteg levélre csak most sikerült válaszolniuk - egy igazán kedves fotóval köszönték meg a jókívánságokat. A köszönőlaphoz csatolt kép még az esküvőjükön készült, amikor házaspárként először kiléptek a templom kapuján.

"A sussexi herceg és hercegné szívből köszönik, hogy írt nekik az első házassági évfordulójuk alkalmából. Igazán nagyra értékelik a gesztust, és a legjobbakat kívánják" - áll a köszönőkártyán.

A dolog furcsasága, hogy ugyan Harry és Meghan teljes mértékben elszakadtak az udvartól, és tőlük függetlenül élnek a Frogmore Cottage-ban, azonban a válaszlevelek mind a Kensington-palotában kerültek megcímzésre, sőt még a Kensington hivatalos fejléce is rákerült a borítékokra. Bár valószínűleg még azelőtt megrendelték a kártyákat, hogy hivatalossá vált volna az elszakadásuk - ezért áll a Kensington-palota felirat a borítékokon.

A rajongóknak mindenesetre nagyon tetszett a felvétel, ilyen pozitív kommentek érkeztek a poszt alá: "Milyen csodálatos kép! Már sajnálom, hogy én nem köszöntöttem fel őket", "Biztosan ez a kedvenc képük, azért választották ezt", "Olyan szép pár, alig várom, hogy az én köszönőkártyám is megjöjjön" - írták a fotó alatt.

Ők ezt a fotót osztották meg az évfordulójuk alkalmából

Sosem látott képet mutattak meg a rajongóknak az első évfordulójukon.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük