Meghan és Harry első évfordulója: sosem látott képeket osztottak meg az esküvőről

Egy év telt el Harry herceg és Meghan hercegné esküvője óta.

Meghan és Harry első évfordulója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasárnap egy éve annak, hogy Harry herceg és Meghan hercegné összekötötték az életüket a windsori Szent György-kápolnában. Ez idő alatt rengeteg izgalmas dolog történt a párral, azonban a legnagyobb változást egyértelműen kisfiuk, Archie születése okozta az életükben, két héttel ezelőtt.

Így ünnepelték az évfordulójukat

A sussexi herceg és hercegné természetesen nem feledkeztek meg életük egyik legfontosabb napjáról, így az első évfordulójukra egy csodálatos, videós összeállítást készítettek a rajongók számára, melyen korábban sohasem látott felvételek is láthatók a boldog párról. Meghan az édesanyjával, Doria Raglanddal és apósával, Károly herceggel is megosztott néhány megható képet, ahogy a koszorúslányaival és a virágszóró kislányaival is.

Az esküvő előtt izguló Harry és Vilmos is szerepelnek a fotókon, ezen kívül az előkészületekbe is bepillantást nyerhetünk, például azt is megnézhetjük, hogy a hercegné ruhájának tervezője, Claire Waight Keller hogy igazítja Meghan ruháját, vagy, hogy a pár asszisztense hogy várakozik egy kis csokorral a kezében.

A Sussex Royal Instagram-oldalra az alábbi képaláírással került fel a videó:

- Boldog első évfordulót kívánunk őfenségeinek, a sussexi hercegnek és hercegnének! Ma egy éve, 2018. május 19-én zajlott le a pár esküvője, és fogadtak örök hűséget egymásnak a Windsor-kastélyban álló Szent György-kápolnában. Az esküvő alatt a "The Little Light of Mine" című dal szólt.

Reméljük, Önök is annyira élvezik ezt az eddig nem látott fotókkal teli kis videót, mint a hercegi pár, akik örömmel élik újra a nagy napjuk különleges pillanatait. Egy üzenet a hercegtől és a hercegnétől: "Köszönjük a rengeteg szeretetet és támogatást, amit a világ minden tájáról kaptunk. Mindannyian különlegessé tettétek a napunkat" - írták a posztban.

Fotókon Harry és Meghan esküvője

Ha újraélnéd a pár nagy napját, íme, néhány gyönyörű fotó a menyasszonyról - nézd meg, miben állt oltár elé az egykori Meghan Markle!

Álomszép menyasszony volt Meghan Markle - Gyönyörű ruhában állt oltár elé

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük