Meghan hercegné bocsánatkérése megosztotta a rajongókat - Emiatt sajnálkozott

A hercegné nagyon sajnálja, hogy nem tudott részt venni az osztálytalálkozóján.

meghan-hercegne-bocsanatkero-level-osztalytalalkozo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan Markle 1999-ben végezte el a Los Angeles-i Immaculate Heart High School katolikus középiskolát. A hercegnének május 5-én lett volna a jubileumi, huszadik évfordulós osztálytalálkozója, azonban sajnos nem lehetett ott a rendezvényen - és jó oka is volt rá.

Bocsánatkérő levelet írt az osztálytársaknak

A sussexi hercegné mindenórás volt a találkozó ideje alatt, bármelyik pillanatban megszülhette a kisfiát, ezért érthető, hogy nem utazott ki Los Angeles-be, hogy láthassa a régi barátait. A találkozó másnapján, május 6-én világra is jött a kis Archie, úgyhogy jól tette, hogy nem szállt repülőre. Ennek ellenére Meghan úgy érezte, hogy tartozik egy bocsánatkéréssel a régi osztálytársaknak, ezért egy levelet küldött a találkozót szervező diáknak.

A Daily Mail értesülései szerint összesen 37-en vettek részt a rendezvényen az ötvenfős osztályból, azonban mindenki nagyon várta, hátha felbukkan az osztály leghíresebb tagja is. Annak ellenére, hogy nem tudott ott lenni, természetesen ő volt a beszédtéma, és nagyon örültek annak is, hogy az új titulusa, a szoros időbeosztása és a szülés ellenére azért gondolt rájuk. A Kensington-palota fejlécével ellátott boríték tartalmát az egyik diáktársuk olvasta fel az eseményen.

- Reméljük, a 25. évfordulón már itt lesz! Persze, szívesen látjuk Harryt és a kis Archie-t is - nyilatkozta a hercegné egyik volt osztálytársa a Daily Mail TV-nek.

Az iskola természetesen gratulált a bébi Sussex érkezéséhez is, egy igazán kedves posztot osztottak meg az Instagram-oldalukon.

- Az Immaculate Heart középiskola ezúton szeretne gratulálna az öregdiákjának, Meghan Markle-nek, a sussexi hercegnének és a férjének, Harry hercegnek a fiuk születése alkalmából. Az iskolai közösség tagjai a jókívánságaikat küldik, és sok boldogságot kívánnak a királyi család tagjainak ezen a boldog napon - írták a közösségi oldalukon.

Ugyan az egykori diáktársak meghatódtak Meghan gesztusától, a királyi család rajongói már nem voltak ilyen lelkesek a levél hírének hallatán. Többen úgy vélték, hogy már ez is kedves dolog a részéről, azonban sokan pocskondiázni is kezdték miatta:

"Jaj, Meghan úgy csinál, mintha egy percig is gondolkozott volna, hogy elmenjen. Nem értem, mit kell megjátszania magát, ez is csak arra kellett, hogy róla beszéljen mindenki", "Nevetséges ez a gesztus, a saját családját és a régi barátait is dobta, mikor megkapta a tiarát, majd pont a középiskolai osztálytársakkal törődne szemernyit is...", "Nem akar a királyi családhoz tartozni, de azért a Kensington-palota hivatalos papírját használja, hogy lássák, ki is ő. Gondolom, a Frogmore Cottage neve nem olyan hangzatos" - írták a kommentelők.

Hogy Meghan hercegnének valójában szándékában állt-e elmenni a találkozóra, azt persze nem tudhatjuk, ahogy azt sem, hogy a korábbi rendezvényeken részt vett-e, ugyanis az osztálya 2004-ben, 2009-ben és 2014-ben is összegyűlt már - egyelőre nem tudni, ezeken az alkalmakon ott volt-e.

Anyák napján ilyen cuki képet osztott meg Archie-ról

Meghan hercegné és Harry herceg kisfia nem sokkal anyák napja előtt született. Nézd meg, milyen édes képet osztottak meg róla a jeles alkalomból!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük