Hiába tiltotta meg a királynő - Meghan hercegné ezért hagyta el az országot

Különös okból utazott New Yorkba Harry herceg felesége.

meghan-hercegne-babavaro-buli-new-york-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné hét hónapos terhesen elhagyta az országot: Harry felesége titokban New Yorkba utazott, ugyanis a legjobb barátnői egy babaváró bulit rendeztek, hogy megünnepeljék a kis herceg vagy hercegné születését.

A királynő engedélyezte?

Már a repülés sem javasolt a harmadik trimeszterben, de az, hogy éppen egy babaváró buli miatt utazott el a hercegné, biztos, hogy nem fog tetszeni Erzsébet királynőnek. Habár Amerikában komoly hagyománya van az ilyen rendezvényeknek, ahol a kismamát különböző babakelengyével lepik meg a legjobb barátnői - sőt, még a baba nemét is sokszor ezen a partin árulják el színes lufik és sütikék társaságában -, Meghannak hivatalosan szigorúan tilos lenne babaváró bulit rendeznie.

 Inkognitóban utazott New Yorkba.

A protokoll szerint a család anyagi helyzete miatt amúgy sem illő ajándékokat elfogadniuk, így kizártnak tartjuk, hogy az uralkodónő engedélyezte volna az utazást. Meghan azóta nem járt New Yorkban, hogy tavaly májusban kimondta az igent Harry hercegnek, így minden bizonnyal nagyon örült, hogy viszontláthatja a barátnőket.

A babaváró egy Upper East Side-i hotelban volt, előtte azonban elmentek Meghan kedvenc francia sütizőjébe, a Ladurée-be, ahol macaronokkal és teával ünnepelték meg a visszatértét. A bulit egyébként a hercegné legjobb barátnője, Jessica Mulroney rendezte meg, aki már háromszoros anyuka - a gyermekeinek pedig nem más a keresztanyja, mint Meghan.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük