Meglepő döntést hozott Meghan a születendő babájáról - Ilyen még nem történt a királyi családban
A hercegné így szüli majd meg a kisbabáját.

meghan-hercegne-dula-szules-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan és Harry herceg első babája előreláthatóan áprilisban születik majd meg, és a sussexi hercegné már ki is választotta, miképpen szeretné megszülni a picit.

Dúlával szüli meg a babáját

Az már kiderült, hogy ugyanott hozza világra első gyermekét, mint Katalin hercegné, a St Mary’s kórház Lindo szárnyában, ugyanis az ottani személyzetnek már bejelentették, hogy áprilisban nem vehetnek ki szabadságot - véletlenül éppen akkor, amikorra be van tervezve Meghan szülése.

Van azonban valami, amire senki sem számított, hiszen eddig példátlannak számít a királyi család történetében: Meghan bejelentette, hogy egy dúla segítségével hozza világra a gyermekét. A dúla egyfajta szüléskísérő, aki emocionális segítséget nyújt a vajúdó kismamának, sőt, már a várandósság során is segíti és nyugtatja a leendő anyukát.

meghan-hercegne-dula-szules-nagy
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Erről a Kensington-palota egyik dolgozója számolt be a US Weekly magazinnak:

- Meghan szeretne minél nyugodtabb és pozitívabb környezetet biztosítani a babának, ezért fogadta fel a dúlát - a hercegné nagy hívője ennek. A háromgyerekes édesanyára, Lauren Mishconra esett a választása, aki több szálon is köthető a királyi családhoz. Már többször is meglátogatta Meghanékat a palotában - nyilatkozta a személyzet egyik tagja.

Valószínűleg igazak a pletykák, ugyanis, amikor rákérdeztek Lauren Mishconnál a dologra, ennyit posztolt: "Tavasszal nagyon elfoglalt leszek, de nem árulhatok el többet" - írta, egy sokatmondó, kacsintó emoji kíséretében.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük