Meghan hercegné súlyos döntést hozott - A családja kiakadt miatta

A hercegné és az édesapja kapcsolata nem javul, ennek pedig meglesz a következménye.

meghan-hercegne-apja-unoka-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és édesapja nagyon közel álltak egymáshoz: Thomas Markle volt lánya mindene. Azonban a közelmúltban borzasztóan megromlott a kettejük kapcsolata, miután az idősebb Markle minden létező módon megpróbált pénzt csinálni a lánya új titulusából.

Az unokáját sem láthatja majd

Thomas Markle paparazzófotókat készíttetett magáról, amiket megpróbált eladni egy pletykalapnak, pénzért kiteregette a lánya szennyesét, elárverezte az esküvői meghívóját, sőt, még arról is részletesen beszámolt, amit Harry herceggel négyszemközt beszélt - köztük a herceg politikai nézeteiről is, amivel komoly botrányt okozott.

Meghan levélben kérte az apját, hogy fejezze be a lejáratását, mert nagy fájdalmat okoz ezzel neki, Thomas Markle azonban a lehető legrosszabbat tette: nyilvánosan megosztotta a sajtóban a lánya utolsó békülési lehetőségként felajánlott levelét. Ennek fényében nem meglepő, hogy a hercegné minden szálat elvágott, ami az apjához fűzte, és azóta egyetlen telefonhívást sem eresztett meg a férfi felé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

📍Fact about Meghan: She got into T. V early on. Her dad, Thomas Markle, worked as an Emmy award-winning lightning director, and he would often bring Meg on set. She told Esquire in 2013, “Every day after school for 10 years, I was on the set of Married... with Children, which is a really funny and perverse place for a little girl in catholic school uniform to grow up. There were a lot of times my dad would say, ‘Meg, why don’t you go and help with the craft services room over there? This is just a little off-color for your 11-year-old eyes. “ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •Did you know about this? Comment below ⬇️ And let me know your thoughts ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #meghanmarkle #duchessofsussex #meg #meghan #thomasmarkle #tom #dad #daughter #lightning #director #cinema #young #flashback #throwback #backintheday #cute #lovely #simple #beautiful #adorable #loveher #stunning #beauty #lovely #follow #comment #like #instagram #staytuned

Rachel Meghan Markle (@meghanmarkle_posts) által megosztott bejegyzés,

Sőt, mint kiderült, még komolyabb szankciókat vezetne be, ugyanis a történtek után azt sem szeretné, ha a születendő gyermekének bárminemű kapcsolata is lenne az édesapjával:

- Nem hiszem, hogy van olyan eshetőség, ami azt eredményezné, hogy Thomas Markle valaha is megismerhetné az unokáját. Túlságosan messzire ment, túl mély sebeket okozott. Thomas ennek ellenére nagyon kiakadt, mikor rájött, hogy valószínűleg nem lesz jelen a kicsi életében, Samantha pedig pláne - nyilatkozta Duncan Larcombe, Harry herceg életrajzírója, aki rengeteg időt töltött a családdal.

Az író a TLC csatorna legújabb dokumentumfilmjében, a Meghan and Harry: A Royal Baby Story - azaz Meghan és Harry: Egy hercegi csemete születése - című filmben szólalt meg. A TLC egyelőre még csak egy pár másodperces előzetest közölt le belőle, azonban mindenképp izgalmasnak ígérkezik, hiszen megszólal benne Meghan édesapja, Meghan nővére, Samantha Grant, ezen kívül a család néhány szóvivője is.

Ashley Pearson újságíró arról is szót ejt a dokumentumfilmben, hogy mi az igazság a cambridge-i és a sussexi hercegné állítólagos rossz viszonyáról:

- Szerintem ez már lefutott ügy. Az embereknek egyszerűen el kell fogadniuk, hogy Meghan és Katalin sohasem lesznek barátnők, ennyi az egész - mesélte kettejük kapcsolatáról.

Még több infó Katalin és Meghan viszályáról

A költözéssel mindenki számára egyértelművé vált, hogy Katalin hercegné és Meghan tényleg nem bírják egymás mellett. Olvasd el, milyen pocsék kettejük viszonya valójában!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük