Meghan szerint összeesküdtek ellene a palotában: nem volt elégedett angliai életével

Bennfentes nyilatkozott a The Timesnak arról, hogyan érezte magát Meghan hercegné Angliában.

meghan-hercegne-kek-ruha-afrika-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mióta Meghan hercegné és Harry herceg visszalépett a királyi család magas rangú tagjaként betöltött szerepköréből, rendszeresen jelennek meg újabb információk azzal kapcsolatban, mi is állhatott pontosan a kilépés hátterében.

Az már régóta tudott volt, hogy valami nem volt rendben a hercegi pár háza táján, hiszen amikor 2019 őszén Afrikában jártak, Meghan őszintén bevallotta, mennyire nem érzi jól magát, és milyen hatalmas nyomás van rajta. Katie Nicholl, a királyi család egyik szakértője a kiválásukról és új, amerikai életükről írt egy cikket a The Timesban, a nőnek a párhoz közel álló bennfentesek is nyilatkoztak.

Meghan úgy vélte, összeesküdtek ellene

Katie Nicholl több önéletrajzi könyvet írt a királyi családról, jelent meg könyve Harry és Meghan, illetve Katalin és Vilmos kapcsolatáról is. Ebből a szempontból pontosan tudja, kik azok az emberek, akik tényleg a színfalak mögé láttak. A hercegné egy barátja is mesélt neki.

meghan harry
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Szent meggyőződése volt, hogy összeesküvést szerveztek ellene az udvaroncok, ezért amikor a Kensington-palotából átköltöztek a Frogmore Cottage-be, teljesen elszigetelte magát. Azt hiszem, már a legelején kívülállónak érezte magát - vallotta be.

Ez nem az az élet volt, amihez hozzászokott, és amire vágyott.

Miután életet adott a kis Archie-nak 2019. május 6-án, többször egyedül érezte magát, azokban a feladatokban, amelyeket a királyi család aktív dolgozójaként végzett, nem teljesedett ki maximálisan.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A hercegnéért legközelebbi barátai nagyon aggódtak, féltették, nehogy kiégjen, hiszen a királyi család tagjaként rengeteg kötelessége és feladata lett, számos szabálynak meg kellett felelnie. Tavaly nyáron két nagy projektet vitt a hátán, az egyik a brit Vogue szeptemberi száma, amit ő maga szerkesztett, a másik pedig a Smart Works ruhakollekciója volt.

Mióta Amerikába költöztek, megváltozott az életük, fordult is a kocka, hiszen most Harry herceg érzi magát elveszve Los Angelesben.

A rajongók hónapokon belül megtudhatják a teljes igazságot a hercegi pár kiválásáról, ugyanis augusztus 11-én, a nemzetközi megjelenéssel egyidőben lát napvilágot A szabadság nyomában. Harry és Meghan – egy modern királyi család című könyv.

A szabadsag nyomaban Harry es Meghan fedlap

A kiadvánnyal kapcsolatban korábban megírtuk, hogy pillanatok alatt bestseller lett a sok előrendelésnek köszönhetően. Ha a hercegnén múlna, már most megjelentetné az írást, szerinte az emberek új látásmódot nyerhetnek, miután megismerik a történetüket, és mindenkinek kristálytisztává válik, miért döntöttek a visszalépés mellett.

- Meghan azt akarja, hogy az olvasók megértsék, az élete nem egy tündérmese volt. Reméli, megismerik valódi énjét, és a róla képzett kép, ami szerint ő egy kényeskedő díva, végleg megsemmisül az emberek fejében - magyarázta egy közeli forrás a The Daily Mailnek.

Archie május 6-án ünnepelte első szülinapját

Meghan és Harry kisfia, Archie május 6-án lett egyéves. Nézd, már milyen nagy a királynő legkisebb dédunokája!

Ezt is szeretjük