10 év után válik a sztárpár: Megan Fox férje szívszorító gondolatokkal jelentette be a hírt
Megan Fox és Brian Austin Green házassága tényleg tönkrement.

megan fox brian austin green cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap számoltunk be róla, hogy felröppent annak a híre, hogy Megan Fox és férje, Brian Austin Green házassága tönkrement.

Mindez azután történt, miután Foxot és rapper, illetve színészkollégáját, Machine Gun Kellyt egy autóban fotózták le. Green eleinte erre nem reagált, végül egy szokatlan, ámde beszédes posztot tett ki Fox születésnapján az Instagram-oldalára. A bejegyzésben az állt, hogy egy idő után a pillangók is tovább szállnak a virágokról, mert megfojtva érzik magukat, és szeretnék felfedezni a világot. 

Brian Austin Green megerősítette, hogy véget ért a házassága

A Beverly Hills 90210 egykori szívtiprója podcastjának tegnap esti epizódjában jelentette be, hogy a hír igaz, tényleg tönkrement a színésznővel a házasságuk. Szívszorító mondataiból érződik, mennyire sajnálja, hogy egy korszak lezárult az életében.

GettyImages-83747924
Fotó: Michael Buckner / Getty Images Hungary

- Mindig szeretni fogom, és tudom, hogy ő is örökké így érez majd irántam. Tudom, hogy amit egy családként felépítettünk, az nagyon szép és különleges dolog.

A hangján érződött, hogy már a könnyeivel küzdött.

- Rossz, amikor az élet átalakul, és mindaz, amihez hozzászoktál, 15 évig benne voltál, és minden erőddel azon voltál, el ne veszítsd, egyszer csak megváltozik. Ez egy ismeretlen szempont most, egy lyuk van a szívemben - vallotta be.

GettyImages-1193008327
Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

- Nem akarom, hogy Megannal rosszban legyünk, 15 éve ő a legjobb barátom, nem szeretném elveszíteni ezt.

A színésznőt Machine Gun Kellyvel boronálták össze, vele együtt forgatják a Midnight in the Switchgrass című thrillert. Erre is reflektált a sztár. Elárulta, sosem találkozott a rapperrel, de tudott róla, hogy együtt forgatnak.

- Ők csak barátok - zárta le a találgatásokat, majd hozzátette, nem szeretné, ha az emberek úgy tekintenének Foxra és kollégájára, hogy gonosz emberek, és azt sem szeretné, ha rá áldozatként gondolnának.

A sztárpár 2010-ben kelt egybe, három gyermekük született. 2015-ben egyszer már majdnem elváltak, Fox még a válási keresetet is beadta, végül akkor kibékültek.

Elfeledett sztárpárok

Képes összeállításunkban olyan egykor házasságban élő sztárpárokat mutatunk, akikről lehet már el is feledkeztél, hogy együtt voltak.

Ezt is szeretjük