Érik egy újabb válási botrány? A dögös színésznő férje árulkodó bejegyzést posztolt
Megan Fox egyszer már majdnem elvált Brian Austin Greentől.

megan fox brian austin green cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megan Fox és Brian Austin Green 2010-ben kötötték össze az életüket, egy lányuk és két fiuk született, Noah 2012-ben, Bodhi 2014-ben és Journey 2016-ban látta meg a napvilágot.

A két színész kapcsolata nem volt hullámvölgyektől mentes, 2015-ben egy rövid időre különváltak egymástól, Fox beadta a válókeresetet, nyolc hónappal később mindenkit meglepett, hogy a színésznő harmadik gyermekükkel várandós, 2016 júniusában egy közeli ismerősük erősítette meg, hogy a sztárpár kibékült. A pletykalapok most azonban azt sejtik, hogy házasságuk tönkrement.

Megan Fox és Brian Austin Green válásáról pletykálnak

A dögös színésznőt még a hétvégén kapták lencsevégre Machine Gun Kelly rapperrel és színésszel. Egy autóban ültek egymás mellett, előtte beugrottak az egyik Los Angeles-i kávézóba. A sajtónak nem is kellett ennél több, egyből megindultak a spekulációk, hogy Fox házassága tönkrement, és összejött a kollégájával. A sztár férje, Brian Austin Green is megtörte a csöndet, egy árulkodó bejegyzést osztott meg Instagram-oldalán.

A fotón egy lepke látható: "Egyszer csak a pillangók is megunják, ha már túl régóta tartózkodnak a virágon. Megfojtva érzik magukat. Gyönyörű és hatalmas világunk van, és ezt fel akarják fedezni" - írta a poszthoz, amit pont a színésznő 34. születésnapján tett ki közösségi oldalára.

A rajongók is kifejtették a véleményüket, többen úgy vélik, még ha Fox házassága tönkre is ment, nem biztos, hogy az Machine Gun Kelly miatt történt. Ráadásul ők most együtt is dolgoznak, a Midnight in the Switchgrass című thrillert forgatják. 

Közös filmjük forgatása még a világjárvány kirobbanása előtt kezdődött, ám a munkát hónapokra leállították a kijárási korlátozások miatt.

Egykori sztárpárok, akikről nagy eséllyel már elfeledkeztél

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat mutatunk, akik házasságban éltek egymással.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük