Smink nélkül csak még rondább a vénülő Meg Ryan
Meg Ryan néhány év múlva lesz ötven éves, a plasztikáknak köszönhetően pedig egyre ijesztőbben fest.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meg Ryant 2009. október 27-én örökítették meg, amint elhagyta a Los Angeles-i Beso étterem épületét. A 47 éves amerikai színésznő két okból kifolyólag is meglehetősen kiábrándítóan festett: egyrészt, mert aznap este úgy döntött, hogy nem sminkel, másrészt pedig, mert a túlzásba vitt plasztikai beavatkozások miatt szó szerint eltorzultak a vonásai.


Pedig a sztár egy-két évtizeddel ezelőtt Hollywood egyik legbájosabb színésznője volt, akiért bomlottak a pasik. Ám a róla készült képeket elnézve nagyon úgy tűnik, mióta Ryan betöltötte negyvenedik életévét, mintha egyre több alkalommal fordult volna a szépészeti beavatkozások praktikáihoz.

Szétszabták a bombázót

A gátlástalan plasztikai sebészek pedig lelkiismeret-furdalás nélkül szabták szét az egykor vonzó színésznőt, és a kellemetlen összhatást csak tovább rontotta a szépségápolási szerek hiánya.

Éppen ezért alig lehet ráismerni az egykori bombázóra, aki állandó szereplője volt a kilencvenes évek legjobb romantikus filmjeinek.

Meg Ryan olyan, ma is nagy népszerűségnek örvendő alkotásokban bűvölte el a nézőket, mint a Harry és Sally, A szerelem hullámhosszán vagy az Angyalok városa.

Kitálalt a válásról

Ám a sikerek és a hírnév ellenére a korosodó színésznőnek - sok kolléganőjéhez hasonlóan - hátat fordított Hollywood. Nem véletlen, hogy az ezredfordulót követően alig-alig láthattuk a vásznon.

Ryan a közelmúltban mesélt őszintén Dennis Quaiddel kötött házasságának zátonyra futásáról. Elmondása szerint exférje hosszú időn keresztül csalta őt, ám miután 2001-ben elváltak, valósággal felszabadult.

A 2001-es Túszharc forgatásán Russel Crowe-val szűrte össze levet. Néhány hónappal később bekövetkezett szakításukért a színésznő elsősorban önmagát hibáztatja.
Ezt is szeretjük