Meg Ryan arcát teljesen tönkretette a plasztika - Friss fotóin rémesen néz ki

Derékba törte Meg Ryan karrierjét a rengeteg szépészeti műtét.

meg-ryan-arca-2019-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kilencvenes években alig volt olyan film, amiben ne szerepelt volna Meg Ryan. Feltűnt a Harry és Sally, az I.Q. - A szerelem relatív, A szerelem hullámhosszán, A szerelem hálójában és a Kate és Leopold című filmben is.

Szétszabatta az arcát

A 2000-es évek vége óta azonban alig szerepel, és ennek meg is van az oka. A színésznő ugyanis a plasztikai műtétek rabja lett, és már annyi botox volt az arcában, hogy teljesen eltűnt a mimikája. Így aztán a filmkészítők nem is szívesen dolgoztak vele többé, csupán néhány kisebb tévéfilm mellékszerepében és kisebb sorozatszerepekben láthattuk.

Egy ideig Nicole Kidmannel is ez volt a helyzet, azonban ő még idejében leállt a botoxszal, ezért a Jégkirálynőnek csúfolt sztár karrierje mára újra sínen van. Sajnos Meg Ryannel nem ez történik, ő ugyanis újra és újra kés alá fekszik a fiatalosabb külső reményében. Friss fotóin is látszik, hogy a botoxnak esélye sem volt felszívódni - szinte teljesen megdermedt az arca.

meg-ryan-arca-2019-nagy
Fotó: Getty Images

A Harry és Sally premierjének harmincadik évfordulós partiján a színésznő Billy Crystallel bohóckodott, de még az aranyosnak szánt képeken is rosszul sikerült plasztikája került előtérbe. A rajongók nem is hagyták szó nélkül:

"Édes Istenem, miért nem lehet szépen megöregedni? Meg Ryan úgy néz ki, mint a saját viaszszobra", "Szépészeti műtét, egy fenéket! Szegény Meg Ryant úgy elcsúfították a sebészek, hogy be kellene perelnie őket", "Vérzik a szívem Meg Ryanért... olyan bájos arca volt régen! Be kellene tiltani a plasztikát, esküszöm" - írták a csalódott hozzászólók.

Ez Hollywood legrémesebb plasztikája

A legszörnyűbb plasztika ennek ellenére nem Meg Ryan nevéhez, hanem Jackie Stallonéhez, Sylvester Stallone édesanyjához köthető. Mutatjuk, mit művelt az arcával az egykor bájos arcú sztár.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük