Ő Paul Walker lányának színész párja: egy hónapja mutatta be, máris eljegyezték egymást
Meadow Walkert eljegyezték.

meadow-walker-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul Walker lányának élete az utóbbi egy évben nagyon izgalmasan alakult, ugyanis Meadow Walker modellként egyre több felkérést kap, olyan nagy világmárka kifutóján bizonyíthatott már, mint a Givenchy.

A szerelem is rátalált, egy helyes New York-i színész, Louis Thornton-Allan csavarta el a fejét, kapcsolatukat hivatalosan júliusban vállalták fel a közösségi médiában. Bár nem tudni pontosan, mikor szerettek egymásba a fiatalok, azonban már elég komoly szintre léptek.

Meadow Walkert eljegyezte a párja

Idén júliusban ezzel az aranyos képpel jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Louis annyit írt a fotóhoz, hogy Meadow a legjobb barátja, míg a 22 éves modell azt kommentelte a kép alá, hogy "szerelmem". 

Paul Walker lánya a szerelmi ügyeivel kapcsolatban mindig is visszafogott volt, a közösségi oldalán sem osztott meg olyan tartalmakat, amelyek arra utaltak volna, hogy foglalt a szíve, azonban Louis esetében fordult a kocka. Már külön képet is posztolt róla az Instagram-oldalára.

Louis a New York-i Stella Adler Studio színésztanonca, így lehet, pár éven belül többet hallunk majd a munkásságáról. 2021-ben szerepelt Blue DeTiger Vintage című klipjében, de több modellmunkát is elvállalt már.

Augusztus 9-én, az esti órákban a szép modell kitett egy rövid videót a közösségi oldalára, amellyel bejelentette, hogy eljegyezte a kedvese. A videó alá szerelme ennyit írt: "Örökké és mindig".

Rengetegen gratuláltak az ifjú párnak, de volt pár kommentelő, aki Louist is megkérte, hogy vigyázzon Meadow-ra: "Kérlek, vigyázz rá, mert ő egy csodálatos személyiség" - fogalmazta egy rajongó.

Egyelőre a kapcsolatukról nem derült ki sok információ, azt sem tudni, mikor és hogyan ismerkedtek meg, de remélhetőleg a jövőben majd Meadow több dolgot is felfed a vőlegényéről.

Meadow igazi családtag Vin Dieseléknél

Képes összeállításunkban Paul Walker lányáról és Vin Diesel gyerekeiről láthatsz közös fotókat.

Ezt is szeretjük