Paul Walker 22 éves lányából modell lett: Meadow így uralta a kifutót
Meadow Walker a Givenchy kifutóján debütált.

paul-walker-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul Walker tragikus halála 2013-ban az egész világot megrázta, a negyvenéves színész autóbalesetben vesztette életét. 

Lánya, Meadow Walker pont abban az évben lett 15 éves, születésnapja előtt néhány nappal történt a tragikus eset. A tinédzser lányból ma már felnőtt nő lett, aki egyre tudatosabban építi modellkarrierjét.

Meadow Walker modellnek állt

Meadow Walker vasárnap a Givenchy őszi, téli kollekcióját mutatta be a kifutón, ugyanis március 10-éig zajlik a párizsi divathét, amit a koronavírus miatt online tartanak meg idén. Életében először lépett modellként a kifutóra, így nagy lépés ez számára, ráadásul a Givenchy Franciaország egyik legnagyobb és legnépszerűbb divatháza.

Az Instagram-oldalán rengetegen fejezték ki gratulációjukat, többen megjegyezték, mennyire csinos és szép nő lett belőle. Meadow több posztjában megköszönte azoknak, akik segítették őt, hogy létrejöhessen ez a munka.

2021 januárjában a Proenza Schouler New York-i divatmárka arca lett, amit szintén egy nagy sikerként könyvelhetett el, hiszen a modellkarrierjében ez volt az első jelentősebb munkája.

2017-ben szerződtette le a DNA Models, az ügynökség felfigyelt karakteres és bájos arcára, ráadásul az alakja és a magassága is megfelelt az elképzeléseiknek. Azonban eddig csak kisebb fotózásokon vett részt, a jelentősebb munkák elkerülték, ám 2021 meghozta számára a szerencsét, hiszen két nagy márkával is kollaborálhatott, ha így folytatja, a jövőben még sokat hallhatunk róla.

A modellkedés mellett a Paul Walker Alapítvánnyal is foglalkozik, amit még ő hozott létre 2015-ben, a jótékonysági szervezet az óceánok és a környezet védelme mellett a rászoruló gyerekeknek is segítséget nyújt. A lány a közösségi oldalán gyakran emlékezik meg szeretett édesapjáról, nagyon szoros volt a kapcsolatuk, és nincs nap, hogy ne gondolna rá.

Meadow úgy szereti Vin Diesel gyerekeit, mintha a testvérei lennének

Képes összeállításunkban megnézheted Meadow és Vin Diesel gyermekeinek közös képeit.

Ezt is szeretjük