Paul Walker lányának fürdőruhás fotója: a 24 éves Meadow ilyen karcsú
Meadow Walker nagyon dögösen fest az apró, fekete fürdőruhában, amely kiemeli csinos alakját.

paul-walker-kep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meadow Walker a 15. születésnapja előtt veszítette el szeretett édesapját, Paul Walkert, aki 2013 novemberében autóbalesetben vesztette életét. A Halálos iramban-filmek színésze biztosan nagyon büszke lenne lányára, aki már 24 éves nővé cseperedett. 

A fekete szépség előszeretettel oszt meg bevállalósabb, szexi tartalmakat a közösségi oldalain, amelyeket mindig imádnak a rajongók.

Meadow Walker fürdőruhában

Az Instagramján megosztott fényképén férjével, Louis Thornton-Allan színésszel együtt szelfiznek. Meadow apró, fekete fürdőruhában pózol a kamerának, miközben komiszan kinyújtja a nyelvét. Férjével együtt kötött téli sapkát viselnek, látszik rajtuk, hogy nagyon boldogok együtt.

A képek még 2022 karácsonyán készültek és nagy sikert arattak a kommentelők körében. A legtöbben megjegyezték, hogy ez a fürdődressz kitűnően kiemeli az alakját és a karcsú derekát, mások pedig azt írták, hogy címlapra illene vékony testalkata és különleges arca miatt.

„Hogy lehet valakinek ilyen fantasztikus alakja? Irigyellek, méghozzá nagyon!”

„A karcsú alakod és azok a lábak! Menten elájulok tőled. Komolyan mondom, címlapra való a megjelenésed ebben a fürdőruhában” - dicsérte egy rajongó.

Millie Bobby Brown melltartóban pózolt

Millie Bobby Brown, a Stranger Things sztárja szó szerint felrobbantotta az Instagramot, amikor kiposztolta azt a fotóját, amelyen fehérneműben és farmernadrágban látható. A színésznő ennyire merész képet még nem tett ki a közösségi oldalára, nem csoda, hogy mindenkinek leesett az álla tőle.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük