A 48 éves Penélope Cruzt fürdőruhában örökítették meg: ilyen karcsú a kétgyerekes sztár
Penélope Cruzt fürdőruhában kapták lencsevégre Olaszországban.

penelope-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Penélope Cruz az olasz Riviéra egyik népszerű helyén, Portofinón nyaral a családjával. A 48 éves színésznőt utoljára vasárnap látták a tengernél.

A spanyol szépség egy jachtról ugrált be a tengervízbe, hogy felfrissüljön, a paparazzók természetesen nem hagyták ki, hogy mindezt megörökítsék.

Penélope Cruz fürdőruhában

A 48 éves Cruz egy narancssárga fürdőruhában élvezte a napsütést és a tengervizet. Több lesifotó készült róla, amelyeket az alábbi Instagram-posztban végignézhetsz.

A kétgyerekes sztár kirobbanó formában van, karcsú alakját a mediterrán diétának köszönheti.

- Próbálom kerülni a tejtermékeket és a cukrot, gluténtartalmú ételeket sem ehetek, mert érzékeny vagyok rá. Sok gyümölcsöt, zöldséget és minőségi fehérjét eszem, szabad tartású állatok húsát eszem csak meg. Rengeteg vizet megiszom egy nap, régen ez nem volt rám jellemző. Ritkán iszom alkoholt, és már évek óta leszoktam a dohányzásról. Nem hiányolom ezeket a dolgokat az életemből - idézett egy korábbi interjújából a Women's Health magazin.

Sok tánccal és jógával tartja formában magát. A Bikram-módszer, azaz a hot jóga híve, melynek lényege, hogy magas hőmérsékleten végzik 90 percen keresztül a gyakorlatokat. 

Színésznők strandolás közben

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a népszerű színésznők strandolós fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük