Barna szépség Max Verstappen barátnője: a Forma-1 világbajnoka egy kisgyerekes anyába szeretett bele
Max Verstappen és Kelly Piquet 2020 óta alkotnak egy párt.

max-verstappen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Max Verstappen nyerte meg december 12-én az Abu-dzabi Nagydíjat, ezzel pedig a világbajnoki címet is bezsebelte. Bár sokáig úgy tűnt, Lewis Hamilton lesz az első, és ezzel nyolcadszorra is világbajnok lesz, ám a Red Bull versenyzője az utolsó körben, friss gumikon tudta megelőzni a brit pilótát.

A 24 éves belga-holland pilótát most egy világ ünnepli, elsők között gyönyörű barátnője, Kelly Piquet gratulálhatott neki.

Max Verstappen párja

2021. január 1-jén egy újévi poszttal vállalták fel szerelmüket, ám akkor már hónapok óta együtt voltak. Mielőtt a 33 éves Kelly beleszeretett volna Verstappenbe, Danyiil Kvjat egykori Forma-1-es pilóta párja volt 2017-től, 2019-ben megszületett kislányuk, Penelope, de még az év decemberében szakítottak egymással.

Érdekesség, hogy a 33 éves szépség a háromszoros brazil világbajnok, Nelson Piquet és a holland modell, Sylvia Tamsma lánya. Németországban született, de a gyerekkora nagy részét Franciaországban töltötte, tinédzser volt, amikor Brazíliába költözött a családjával. Angliában, bentlakásos iskolában tanult, majd a főiskolai tanulmányait New Yorkban végezte. Nemzetközi tanulmányok szakon végzett, azon belül pedig a politológiára és közgazdaságtanra szakosodott. A főiskola alatt a divat-, az újságírás-, és a PR-szakmában tevékenykedett, a Vogue latin-amerikai lapjánál, a KCD PR ügynökségnél és a Marie Claire-nél is szerzett tapasztalatot. Modellként a Pepe Jeans és az APM Monaco arca is volt. A honlapján egészség és wellness coachként hivatkozik magára.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Max Verstappen szívét.

Ezt is szeretjük