55 éves lett a Vészhelyzet Abbyje - Friss fotókon a színésznő
Ennyit változott Maura Tierney az elmúlt 11 évben.

maura-thierney
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 55. születésnapját Maura Tierney, a Vészhelyzet dr. Abby Lockhartja. Bár a sorozat 11 éve véget ért, a színésznő korántsem tűnt el a süllyesztőben, sikert sikerre halmozott.

A nézők 15 évig követhették figyelemmel a kórházi drámát. A szülinapos sztár a hatodik évadban csatlakozott a színészgárdához, és a befejezésig az egyik főszereplője maradt a szériának. 

Így néz ki most Maura Tierney

2009 júliusában megdöbbentette rajongóit, amikor bejelentette, hogy daganatot fedeztek fel a mellében. Emiatt egy időre felhagyott a munkával, egy évvel később, kezelése befejeztével tért vissza dolgozni.

maura tierney 2020
Fotó: Paul Morigi / Getty Images Hungary

Maradt a televíziónál, olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Ments meg! vagy a Férjem védelmében, de az igazi sikert a 2014-es dráma, A viszony hozta meg neki. Helen Solloway megformálását számos elismeréssel jutalmazták. 2016-ban el is nyerte a Golden Globe-díjat legjobb női mellékszereplő kategóriában.

maura tierney 2
Fotó: Jim Spellman / Getty Images Hungary

A színésznő külseje sokat változott az elmúlt években, szőkés tincseit sötétbarnára festette. Nagyon tudatosan étkezik, egészséges életmódjával tartja formában magát.

A The new potato internetes magazin interjújában elmondta, hogy reggelire általában buggyantott tojást, spenótot vagy quinoát eszik. A bőrápolásra is odafigyel, minden este feltesz valamilyen hidratálópakolást vagy szérumot, mielőtt álomra hajtaná a fejét.

A Vészhelyzet szereplői akkor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban Carol nővér, dr. Carter vagy éppen Greene doki.

Ezt is szeretjük