Íme, az első cuki fotó Matthew McConaughey babájáról
Matthew McConaughey és Camila Alves második gyermeke, Vida január 3-án született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy 2010. január 3-án megszületett Matthew McConaughey és Camila Alves második babája. A közel három és fél kilós csöppség a Vida keresztnevet kapta szüleitől, ami portugálul annyit jelent, hogy élet.

A negyvenéves amerikai színész - más sztárokkal ellentétben - nem sokáig rejtegette gyermekét a nyilvánosság elől, ehelyett a közelmúltban önzetlenül feltöltött róla egy exkluzív fekete-fehér fényképet saját hivatalos honlapjára.

Hollywoodban bevett szokás, hogy a hírességek busás összegért cserébe adják el egy-egy bulvárlapnak babájuk fotóit. A sztárpár azonban már az első gyermekükről, Leviről készült felvételekért befolyt összeget is felajánlotta jótékony céllal McConaughey JK Livin nevű alapítványának.

Imádja a családját

- Sokkal könnyebb a második gyerekkel, mert már tudod, hogy mire számíts. Vida nagyon jól van, és 19 hónapos kistestvére, Levi egyszerűen imádja kimondani húga nevét. McConaughey pedig apaként bolondul az egész családjáért - osztotta meg érzéseit a nyilvánossággal a 27 éves brazil modell.

Ám a látszat ellenére a sztárpár kapcsolata korántsem felhőtlen, a probléma pedig az, hogy habár 2007 óta együtt vannak, még nem álltak az oltár elé.

Egy igazán bájos fotó

A megejtően gyengéd képen a szerelmespár őszinte rajongással néz egymás szemébe, miközben az imádnivaló poronty szülei óvó karjaiban éppen az igazak álmát alussza. Ha létezne a sztárok babáiról készült fotók versenye, akkor McConaughey képe minden bizonnyal dobogós helyen végezne.

Ez pedig a National Enquirer értesülései szerint különösen Alves édesanyját, Multo Abrigadót zavarja. Azzal terrorizálja lányát, hogy jogi úton kössön egyfajta anyagi megállapodást McConaughey-val két gyermekük jövőjének biztosítása érdekében.

Erről azonban a színész természetesen hallani sem akar.

Ezt is szeretjük