Matthew Perryért nagyon aggódnak a rajongók: a Jóbarátok legfrissebb ajánlójában rendkívül furán viselkedett
A Jóbarátok különkiadásának legújabb beharangozó kisfilmjének láttán sokan a szívükhöz kaptak.

matthew-perry
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt héten robbant bombaként a hír, miszerint május 27-én az HBO streamingplatformjára érkezik a várva várt Jóbarátok-különkiadás, amelyet a készítők a széria 25. évfordulójának alkalmából készítettek. 

A különleges, újraegyesülős epizód nem az eredeti sztori cselekményének folytatása lesz, hanem egyfajta múltidézésül szolgál a rajongóknak. A hat főszereplőt megszemélyesítő színészek körbejárják a híres díszletet, valamint kulisszatitkokról és soha nem hallott történetekről mesélnek majd benne. 

Matthew Perry különös viselkedése a Jóbarátok kedvcsinálóban

Tegnap minderről egy kis kedvcsináló videót is közétett a People magazin, ám a kisfilm nem csak a nosztalgikus hangulat miatt volt szívfacsaró egyes rajongók számára. Sokan nem tudták nem észrevenni Matthew Perry furcsa viselkedését. 

A színészt volt kollégái körében láthattuk pár pillanat erejéig, amint arról beszélt, hogyan csent el egy süteményes dobozt a forgatásról. Sokakat töltött el aggodalommal, hogy milyen lassan formálta meg a szavakat, valamint megjelenése is eltért a megszokottól. A videóban 5 perc 22 másodperctől láthatod Perry ominózus megszólalását.

"Épp most láttam a People magazin videóját a Jóbarátok különkiadásról, és nem akarom elhinni, hogy festett benne Matthew Perry… Komolyan, ez összetöri a szívem!”

"Egyszerűen fáj, hogy így kell látnom Matthew Perryt. Mintha jelen sem lenne, ahogyan a semmibe bámul, lassan beszél... ” - írták a Twitteren. 

Olyanok is akadtak, akik egyből kedvencük védelmére keltek, szerintük egyetlen képsor alapján senkinek sem szabadna pálcát törnie a feje felett.

"Matthew rengeteg mindenen átment, amióta a Jóbarátok 2004-ben véget ért, úgyhogy az ítélkezés helyett mutassatok némi tiszteletet” - vélekedett az egyik hozzászóló.

matthew perry 2017
Fotó: Mike Pont / Getty Images Hungary

A nagyfokú ijedség egyébként a sorozatsztár korábbi drogproblémáinak tudható be. Perry 2016-ban a BBC Radio 2 interjújában tárulkozott ki a témában. Elárulta, hogy 1997-ben egy  síbalesetet követően vált a fájdalomcsillapítók rabjává, és annyira elszaladt vele a ló, hogy rengeteg mindenre nem emlékszik azokból az időkből, amikor ikonikus figurája, Chandler bőrébe bújt.

- Három év teljesen kiesett a show-ból. Valahol a harmadik és a hatodik évad között egyszerűen elvesztettem a fonalat - vallotta be akkor.

A színész külsején is meglátszott akkoriban, hogy komoly gondokkal küzd, illetve többször vett részt rehabilitációs kezeléseken. 2001-ben számolt le végleg a démonaival.

Matthew Perry luxuslakása

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Matthew Perry Los Angeles-i lakása.

Ezt is szeretjük