Álomszép nő Matthew Perry 29 éves menyasszonya: Mollyba 2018-ban szeretett bele
Matthew Perry és Molly Hurwitz 2020-ban jegyezték el egymást.

matthew-perry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 51 éves Matthew Perry boldogabb nem is lehetne jelen pillanatban, ugyanis a 29 éves Molly Hurwitz oldalán megtalálta azt a társat, akit mindig is keresett maga mellé. A Jóbarátok Chandler Bingje sok nehézséget átélt a magánéletében, a népszerű sorozat több évadának forgatásáról már nincsenek is emlékei, mert egy időben sajnos súlyos gyógyszer- és alkoholfüggő volt. Szerencsére ez már a múlt.

Fotókon Matthew Perry menyasszonya

A színész 2020 novemberében jelentette be a People magazinnak, hogy eljegyezte kedvesét, akivel még 2018-ban váltak egy párrá, a kék szemű szépség azonnal lenyűgözte őt a humorával, ráadásul köztudott, hogy Perry is igazi mókamester, a Jóbarátokban több poént például ő maga gyártott. A Los Angelesben élő Molly 2017 óta a Zero Gravity Talent Management tehetségügynökeként dolgozik, olyan klienseik vannak, mint például Katherine Heigl vagy Angela Lansbury. Eredetileg New Yorkból származik, és ott is találkozott annak idején Perryvel.

A lány, mielőtt beleszeretett volna a színészbe, B. J. Novak kedvese volt, aki A hivatal című sorozatból lehet ismerős sokaknak. Bár sosem vágyott hírnévre, valahogy mindig olyan férfiakkal randizott, akik a szórakoztatóiparban dolgoztak. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő rabolta el Matthew Perry szívét.

Ezt is szeretjük