Matthew McConaughey így csókolta feleségét a fotósok előtt: a szépséges Camilával 3 gyereket nevelnek

Matthew McConaughey felesége páratlanul gyönyörű nő, akiért bolondul a színész.

Matthew McConaughey és felesége csókja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Matthew McConaughey és felesége, Camila Alves szerelme nem indult túl mesébe illően és romantikusan: 2006-ban szerettek egymásba, azonban a modell először nem lelkesedett a színész közeledéséért és többször elutasította. Rövid időn belül ráébredt, hogy mégis vonzódik hozzá.

Az évek során három gyermeket vállaltak: Levi 2008-ban, Vida 2010-ben, Livingston 2012-ben látta meg a napvilágot. Még ebben az évben kimondták egymásnak a boldogító igent, azóta pedig csak úgy turbékolnak, bárhol is jelenjenek meg.

Matthew McConaughey és felesége csókja

A színész le sem tagadhatná, mennyire odáig van a szép modellért, akivel forró csókváltásuk közben fotózták le őket az Empire State Building helyszínén. Camila egy farmerkabátot viselt, férje pedig a lezser öltözetre szavazott: fehér pólóban pózolt felesége oldalán, szintén farmerben.

Az alkalom mindenképpen különlegesnek bizonyult, ugyanis a színész az eseményen mondott köszönetet feleségének és csapatának, akik mellette álltak a memoárja, a Zöldlámpa című könyv megalkotása közben. A szóban forgó alkotás 2020-ban jelent meg és azóta nagy sikert aratott, nemrég a New York Times 100 legjobb bestsellere közé is bekerült. 

Közös fotóikon csak úgy sugárzott róluk, hogy mennyire összetartóak és sikereik annak köszönhetőek, hogy mindig egymás mellett állnak és támogatják a másik felet. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párost alkot Matthew McConaughey és felesége, Camila.

Chuck Norris feleségével

Chuck Norris és Gena 1998 novembere óta házasok.

Chuck Norris ritkán látott feleségével: a 23 évvel fiatalabb Gena gyönyörű nő

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük