Ilyen bombanő volt Pierce Brosnan felesége fiatalon - Nem csoda, hogy beleszeretett a színész

Fiatalkori fotókon Pierce Brosnan felesége, Keely Shaye Smith.

Pierce Brosnan felesége régen
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan első feleségét, Cassandrát tragikus módon vesztette el, kedvese 1991-ben hunyt el rákban. A színészt ez a veszteség nagyon lesújtotta akkoriban, ám két évvel később újra beköszöntött a szerelem az életébe.

Így nézett ki fiatalon Pierce Brosnan felesége

Második feleségét, Keely Shaye Smitht 1993-ban ismerte meg egy partin, ahol az akkor harminc esztendős Keely újságíróként interjút készített Ted Danson színésszel. Miután befejezte az interjút, nem ment haza rögtön, hanem Pierce Brosnannel kezdett beszélgetni. Rövid időn belül egymásba is szerettek, a szerelmük pedig azóta csak még erősebb lett, a színész napjainkban is bolondul duci párjáért. Két fiuk született: Dylan 1997-ben, Paris 2001-ben jött a világra. Második gyermekük születésének évében össze is házasodtak.

Amikor Pierce Brosnan megismerte a kedvesét, Keely Shaye Smith nagyon dögös és gyönyörű nő volt, olyan karcsú volt, akár egy modell. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett a sztár felesége régen.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük