Amal Clooney szexi miniruhát húzott - Ilyen dögösnek rég láthattuk
George Clooney gyönyörű felesége mindenkit elkápráztatott.

amal-clooney-fekete-ruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amal Clooney igazi, tündöklő szépség, és annak ellenére, hogy a jogi pályát választotta, könnyűszerrel lehetne modell, stylist, sőt még akár szépségkirálynő is. Az egzotikus külsejével még a világ legmegrögzöttebb agglegényét, George Clooney-t is megszédítette, akiből mintaférjet és tisztes családapát varázsolt.

Ilyen gyönyörű volt tegnap

A páros jelenleg Velencében romantikázik - az egyéves ikreket néhány órára a dadusra hagyták, hogy eltölthessenek egy kis időt édes kettesben. A sztárok által kedvelt Da Ivo olasz étteremben költöttek el egy remek vacsorát, utána pedig együtt bohóckodtak a séfekkel a konyhában.

Amal Clooney egy csodálatos kis fekete koktélruhát viselt, mely remekül kiemelte hibátlan alakját. Az aszimmetrikus ruhát a Cinq A Sept tervezte - a Lotti fantázianévre hallgató kreáció pedig 581 fontba, azaz közel kétszáztízezer forintba került.

A rajongók odavannak a szettjéért, és nagyon sajnálják, hogy csak lesifotó készült róla, ugyanis többen azt írták, hogy ez a tökéletes, nagybetűs kis fekete ruha.

"Amal tökéletes, mint mindig. Na de ez a ruha! Imádom", "Mellrésznél nagyít, derékrésznél szűkít, feneket elfed... itt az összes pénzem, adjátok ezt a ruhát", "Ez a ruha maga az álom! Persze félek, hogy csak egy ilyen alakú nőn áll ilyen tökéletesen, mint Amal" - írták a lelkes hozzászólók.

Ilyen szépek George és Amal Clooney ikrei

Az első fotók az ikrekről - ilyen gyönyörű az arcocskájuk!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük