Így néz ki ma Mary Poppins - 55 év telt el a forgatás óta
Julie Andrews még mindig gyönyörű nő.

julie-andrews-mary-poppins-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hatvanas években csúcsosodott ki Julie Andrews karrierje, ugyanis olyan filmekben kapott főszerepet, mint a Muzsika hangja, a Szakadt függöny és a Mary Poppins.

Így néz ki ma Julie Andrews

A gyönyörű színésznő bájos arca és csodálatos hangja miatt hamar népszerűvé vált, főként, miután eljátszotta mindenki kedvenc varázsdadáját, Maryt, aki papagájos fejű esernyőjén szállt alá az égből, hogy helyre tegye a Banks família családi életét.

Persze azóta sem pihent annak ellenére, hogy betegsége miatt az énekhangját teljesen elvesztette. Olyan filmekben szerepelt, mint a Viktor, Viktória, a Neveletlen hercegnő, újabban pedig szeretett animációsfilm-karaktereknek kölcsönzi a hangját. Ő volt Fiona édesanyja a Shrekben, Gru szigorú anyja, és a Bűbáj mesélőjeként is őt hallhattuk.

Annak ellenére, hogy már 83 éves, még mindig nem ment nyugdíjba, legközelebb a Bridgerton című kosztümös sorozatban láthatjuk majd Lady Whistledown szerepében. Még mindig remekül néz ki, éppen olyan csinos és elegáns, akárcsak a karakterek, akiket megformál. Ez annak is köszönhető, hogy sok hollywoodi sztárral ellentétben ő nemet mondott a plasztikára, ezért megőrizhette arca eredeti, bájos vonásait.

Képeken a film többi szereplője

Ennyit változtak az évek során - nézd meg, hogy néznek ki ma a Banks család tagjai!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük