Mary-Kate Olsen és 17 évvel idősebb férje válnak: az üzletember a lakásukból is kiadta a színésznő útját
Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy öt év házasság után válnak.

mary kate olsen sarkozy cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mary-Kate Olsen és a nála 17 évvel idősebb üzletember és bankár, Olivier Sarkozy 2012-ben ismerkedtek meg egymással. Sokan furcsa párosnak gondolták őket, mások a nagy korkülönbséget kritizálták, ennek ellenére úgy tűnt, minden rendben van köztük. Számos olyan lesifotó készült róluk, amelyeken ölelgették, puszilgatták egymást.

2014-ben eljegyezték egymást, rá egy év múlva pedig az esküvőjüket is megtartották. Visszavonultan éltek, nem avatták be magánéletükbe a sajtó képviselőit. Úgy tűnik, valami megromlott köztük, a TMZ friss riportja szerint válik a sztárpár.

Tönkrement Mary-Kate Olsen házassága

Mary-Kate Olsen áprilisban próbálta először beadni a válókeresetet New Yorkban, ám ezt visszautasították a koronavírus-világjárvány miatt. Csak New York államában több mint 21 ezer ember hunyt el a vírus következtében. A színésznő és divattervező gyorsított eljárást kért annak érdekében, hogy minél hamarabb lezáruljon a válási procedúra, emellett a köztük kötött házassági szerződés őt védő része érvénybe lépjen.

mary kate és sarkozy
Fotó: Mike Pont / Getty Images Hungary

Olivier Sarkozy arra kérte a sztárt, hogy hagyja el New York-i apartmanjukat, a bérleti szerződésüket a férfi a színésznő háta mögött mondta fel. Május 18-áig kapott haladékot a költözésre, ám a sztár kérvényezte, hogy hónap végéig kapjon haladékot, hiszen a járvány miatt a költözés is sokkal több bonyodalommal jár.

Az nem derült ki, miért ment tönkre a házasságuk.

mary kate és sarkozy 2
Fotó: Astrid Stawiarz / Getty Images Hungary

A párt utoljára 2019 novemberében kapták le a lesifotósok Ashley Olsen és kedvese, Louis Eisner társaságában.

Így változtak meg az Olsen ikrek

Mary-Kate és Ashley Olsen a '90-es és a 2000-es évek legnépszerűbb sztárjai voltak. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek alatt.

Ezt is szeretjük