Ő az NCIS Gibbs nyomozójának bájos felesége: Mark Harmon 35 éve bolondul Pamért

Mark Harmon és Pam Dawber 1986-ban szerettek egymásba.

mark-harmon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mark Harmon a '80-as évek egyik szívtiprója volt, 1986-ban a legszexibb férfinak választotta meg a People magazin, érdekesség, hogy az NCIS Gibbs nyomozójaként elhíresült színész pont ugyanebben az évben ismerte meg élete szerelmét, Pam Dawber színésznőt.

Mark Harmon felesége

1986-ot írunk, ekkor Pam feltörekvő színésznőként kereste a kenyerét Amerikában, az Egy úr az űrből című sorozat sztárja volt, Mark Harmon is szépen építette karrierjét, egyik közös barátjuk mutatta be őket egymásnak egy partin. Miután egymásba szerettek, nem vártak sokat az esküvővel, 1987 márciusában kimondták a boldogító igent, azóta is elválaszthatatlanok. Esküvőjükkor mind a ketten 35 évesek voltak, Harmon egy korábbi interjújában elmondta, ekkor már mind a ketten elkövettek a múltban pár ostoba hibát, ezért ezt a kapcsolatot már mind a ketten jól akarták csinálni. Két fiuk született, 1988-ban Sean Thomas, 1992-ben Ty Christian látta meg a napvilágot. Érdekesség, hogy idősebbik gyermekük az NCIS-ben játszotta el Gibbs nyomozó fiatalkori énjét.

Amikor még csak jegyben jártak, már akkor megfogadták, hogy privát módon kezelik a magánéletüket, és ha lehet, minél kevesebb infót osztanak meg magukról.

- Nem próbálunk meg semmit sem titokban tartani, de ha nem akarod azt, hogy a sajtó mindent tönkretegyen, muszáj titkolóznod - fogalmazta Pam a People magazinnak 1987 februárjában.

A privát életmódhoz tartották is magukat, csak ritka alkalmakkor jelentek meg együtt a vörös szőnyegen, nem teregették ki minden intim pillanatukat a magazinoknak, ez pedig igazán tiszteletre méltó dolog. 2019-ben a Closer Weeklynek sikerült kihúznia belőlük pár információt.

- Pammel mind a ketten a szórakoztatóiparból éltünk, és élünk a mai napig, ennek egy része viszont egyáltalán nem természetes - magyarázta Harmon, amivel felesége is egyetértett.

- Szerintem két olyan embernek nem tud működni a házassága, akik megállás nélkül ebben az iparban dolgoznak - tette hozzá Pam, aki még a karrierjét is feláldozta csak azért, hogy a gyerekekkel otthon maradjon. Boldogan meghozta ezt az áldozatot, mert nem akart lemaradni a legfontosabb pillanatokról.

Egy közeli ismerősük úgy ábrázolta a házaspárt a lapnak, hogy egymás legjobb barátai, tisztelik és szeretik egymást, mindenben támogatják a másikat. Pam szívesebben eljár, Mark a visszahúzódóbb közülük, azonban a prioritásaik megegyeznek egymással. Csak ritkán veszekednek, tisztességes emberek. 

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Mark Harmon szívét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük