Kiköpött Marilyn Monroe - Az őt alakító színésznő így hasonlít rá
Ana de Armas játssza Marilyn Monroe-t a legendás sztárról készülő új filmben.

marilyn-monroe-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marilyn Monroe életét az elmúlt években több film is feldolgozta, azonban 2020-ban egy újabb alkotás szeretné megmutatni a legendás színésznő tragikus életét.

A Blonde várhatóan már idén megjelenik, és a Netflixen is elérhető lesz. Egyes Monroe-rajongók már tűkön ülnek, ugyanis az eddigi forgatási fotók alapján ígéretesnek tűnik az alkotás. 

Ana de Armas játssza el Marilyn Monroe-t

A legenda bőrébe a kubai származású Ana de Armas bújhatott. Az alábbi felvételt a forgatáson lőtték a színésznőről. Nagyon hasonlít Marilynre, persze a sminkesek munkája is sokat hozzátesz mindehhez, nemcsak a feltörekvő sztár adottságai.  Ahogy a képen is látható, Ana de Armas úgy mosolyog, ahogy egykor a népszerű szexszimbólum tette a kamerák előtt.

- Eljátszani Marilynt igazán úttörő dolog a számomra, hiszen kubai vagyok. Nagyon szerettem volna megkapni a szerepet - magyarázta a Vanity Fair legújabb számában.

Elárulta, a rendező, Andrew Dominik első meghallgatása után azt mondta neki, hogy ő lesz a főszereplő. Azonban a producereket is meg kellett győznie minderről, hogy alkalmas a szerepre.

Monroe Tony Curtisszel csinálta meg egyik leghíresebb filmjét, a Van, aki forrón szereti című alkotást. A 2010-ben elhunyt színész lánya, Jamie Lee Curtis pedig Ana de Armasszal dolgozott együtt a Tőrbe ejtve című filmben. A forgatásoknak köszönhetően a két sztár jóba lett egymással, a színésznő pedig megmutatta kolléganőjének az első tesztfelvételét a Blonde-ból.

- Emlékszem, amikor megmutatta nekem az első tesztfelvételét. Majdnem összerogytam, nem tudtam elhinni, amit láttam. Ana teljesen megőrült. Ő volt Marilyn - nyilatkozta Jamie Lee Curtis elismerően a kollégájáról.

Ana de Armas nevéről a jövőben többször is hallhatnak a rajongók, ugyanis hamarosan megjelenik a legújabb James Bond-film, amiben ő lesz az új Bond-lány.

Sztárok, akik ismert emberek bőrébe bújtak

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan alakultak át a hírességek, amikor egy-egy legenda bőrébe bújtak.

Ezt is szeretjük