"Ő nem egy ember" - Mariah Carey-ről meglepően nyilatkozott az exférje

Mariah Carey és Nick Cannon hat év házasság után döntöttek a válás mellett.

GettyImages-97519540
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Mariah Carey és Nick Cannon 2014-ben döntöttek a válás mellett, a férfi számára mégis az énekesnő marad élete szerelme, derült ki legújabb interjújából.

A színész és humorista a The Shade Room vendége volt, ahol a volt felesége is témába jött.

Mariah Carey-ről vallott Nick Cannon

Nem túl jellemző, ha egy híresség olyan szépen beszél az exéről, ahogyan azt Nick Cannon tette Mariah Carey-ről. Őt tartja a mai napig élete szerelmének, sőt már kamaszként odáig volt az énekesnőért.

GettyImages-1146392013
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- 12 éves voltam, és Mariah Carey-poszterek lógtak a falamon, végül ő lett a feleségem, és az tény, hogy ő a legmenőbb személy, akivel valaha találkoztam.

2005-ben találkoztak először egy díjátadó gálán, de csak 2008-ban váltak egy párrá, ez év áprilisában már össze is házasodtak. Ikreik, Moroccan és Monroe 2011-ben jöttek a világra. 2014-ben tönkrement a kapcsolatuk, éket vert közéjük a karrier, bár az énekesnő szerint még meg tudták volna oldani a gondjaikat, de az egóik és az érzelmeik túl erősek voltak, és egyikőjük sem adta be a derekát a kompromisszumra. Végül 2016-ban mondták ki a válásukat.

Bár nincsenek együtt, a gyerekeik örök kapcsot jelentenek, továbbra is közösen nevelik őket, így Carey a mai napig Cannon élete részét képezi.

GettyImages-1474485134
Fotó: Paras Griffin / Getty Images Hungary

- Ő mindig olyan boldog, és mindig annyit tesz másokért, teljesen mindegy, mi is történik az életben. Mindig elcsodálkozom azon, hogy ejha, egy ember így is működhet. Nem engedi, hogy a negatív energiák lehúzzák őt. Amikor szembesültem azzal, mennyire értékes személy, rájöttem, hogy ez a nő nem egy ember, hanem Isten ajándéka - fogalmazta.

Jennifer Lopez legszebb estélyi ruhái

Összegyűjtöttük Jennifer Lopez leggyönyörűbb estélyi ruháit. Szerinted melyik a legszebb?

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük