Mariah Carey lányából modell lett: a göndör fürtös Monroe tiszta anyja

Monroe édesanyja gyerekkori énjét jelenítette meg a OshKosh B'gosh ruhamárka videójában.

mariah-carey-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mariah Carey édesanyjától örökölte a művészetek iránti vonzalmát és gyönyörű énekhangját, Patricia ugyanis operaénekesnő volt. Az 52 éves díva nem csak a tehetséget köszönheti az asszonynak, olyan lehengerlő kisugárzása van a színpadon, amelyet csak kevesen birtokolnak.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi ugrott még egy generációt a családban. Carey 10 éves kislányán már most látszik, hogy ő is a reflektorfénybe született.

Mariah Carey 10 éves kislánya modellként debütált

Nem csoda, hogy Monroe-t már ki is szúrta egy gyermekruházati cég, a kislány az OshKosh B'gosh legújabb kampányban debütálhatott, mint gyerekmodell. Kattints a kép jobb oldalán látható fehér nyílra még egy képért!

A cég új, Today is Someday elnevezésű reklámsorozatának fő üzenete, hogy a kicsik is merjenek nagyot álmodni. Ehhez több különleges kisfilm is készült, amelyben olyan híres embereket mutattak be, akik már gyerekként is pontosan tudták, egy napon az egész világ meg fogja ismerni a nevét. Monroe az édesanyjáról szóló videóban jelenítette meg a sztár gyerekkori énjét. Göndör hajával és bájos arcával kiköpött mása volt az előadónak.

- Kislányként eltökéltem, hogy valóra váltom a legnagyobb álmaimat. Most édesanyaként pedig hihetetlenül nagy örömmel tölt el, hogy az én gyerekeimnek is határozott elképzeléseik vannak arról, miket szeretnének elérni az életben, és a szívük mélyén ők is nagy vágyakat dédelgetnek – magyarázta Mariah Carey a márka hivatalos közleményében.

Monroe és ikertestvére, Moroccan Carey Nick Cannonnal kötött, második házasságában jöttek a világra 2011 áprilisában. A bájos kislánynak ugyan ez volt az első munkája modellként, a szereplés egyáltalán nem idegen a számára. 2017-ben szinkronszínészként próbálhatta ki magát, ő kölcsönözte az egyik figura hangját az All I Want For Christmas Is You című animációs filmben.

Jessica Alba 13 éves lánya

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű 13 éves lett Jessica Alba nagyobbik lányából.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük