Az 50 éves Mariah Carey tündéri ikreivel ünnepelte szülinapját - Moroccan és Monroe már ilyen nagyok

A nyolc és fél éves csemeték édesen pózoltak édesanyjuk oldalán, míg ő elfújta a gyertyákat.

mariah-carey
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mariah Carey március 27-én lett ötvenéves. A koronavírus-járvány miatt egészen kis körben tudott csak ünnepelni. A jeles napot meghitten otthonában, ikercsemetéi társaságában töltötte.

A díva 2011. április 30-án adott életet a kétpetéjű ikerpárnak. A kicsik nagyon különleges neveket kaptak, kislányát Marilyn Monroe után keresztelte Monroe-nak. Míg fia, Moroccan, Marokkóról kapta ezt a nevet. Édesapja, Nick Cannon egy marokkói stílusú szobában kérte meg az énekesnő kezét. Bár a sztárpár 2016-ban hivatalosan is kimondta a válást, csemetéiket a legnagyobb egyetértésben nevelik. A gyerekek úgy nőnek, mint a gomba, már nyolc és fél évesek.

Mariah Carey így szülinapozott az ikreivel

A szülinapi képeken is látszik, hogy milyen nagyok már, míg Moroccan göndör fürtjeivel egyre inkább édesapjára hajaz, addig nővérén már látszik, hogy vérében van a pózolás, ahogy anyukája mellett grimaszol.

A sztár sokakat összezavart a posztokkal, nem minden rajongója értette, hogy tortáján miért a 12-es szám látható. Ennek az az oka, hogy nem a megszokott módon értelmezi saját születésnapját. Ugyanis örökké 12 évesnek tekinti magát, ezért nem az évek múlását ünnepli ilyenkor, hanem kamaszkori énjének évfordulóját.

Rengeteg világsztár írta le jókívánságait a fotók alá, Reese Witherspoon, Blake Lively és Jessica Chastain sem feledkeztek meg arról, hogy pár kedves szóval örvendeztessék meg barátnőjüket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Starting 327 with a new song 🎙💖 #stayhome

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Ő pedig mi mással köszönthette volna fel magát a nagy napon, mint egy új dallal, amiből szintén az Instagram-oldalán kaphattak egy kis ízelítőt a követői.

Céline Dion 52 évesen

Céline Dion 52 esztendős lett, de jócskán letagadhat a korából, szenzációs formában van. Legfrissebb képein csak ámuldozni lehet, pazarabbnál pazarabb ruhákban mutatja meg magát mostanában.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük