Mariah Carey lányával és fiával fotózkodott - Így megnőttek a sztár ikergyerekei

A kis Moroccan és Scott nagyon hasonlítanak sztárszüleikre.

mariah-carey
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mariah Carey 2011-ben adott életet ikreinek, a nyolcéves Moroccannak és Scottnak. A gyerekek nem is lehetnének tündéribbek, hiszen édesapjuk, Nick Cannon és az aranytorkú énekesnő vonásaiból is egyaránt örököltek.

Édesen pózoltak anyukájukkal és legnagyobb kedvencükkel

A gyerekek hatalmas meglepetésben részesültek novemberben, ugyanis találkozhattak egyik kedvenc sorozatuk főszereplőjével. A kicsik megszállottan szeretik a Netflix streaming szolgáltató sci-fijét, a Stranger Thingst, legkedvesebb színészük belőle pedig Millie Bobby Brown. Édesanyjuknak több sem kellett, ahogy lehetősége adódott, azonnal szervezett egy találkozót a színésznővel, így szerezve hatalmas örömet csemetéinek.

A vidám találkát meg is örökítették, a fotót az aranytorkú énekesnő Instagram-oldalára is kiposztolta, jól látszik, mekkorát nőttek a lurkók. Moroccan nagyon bájosan mosolyog, míg öccse göndör fürtjeitől egyszerűen elolvadunk.

Az énekesnőnek fontos év volt a 2019, hiszen leghíresebb slágere, az All I Want For Christmas ekkor lett 25 éves. Ezt megünnepelvén a GQ magazinnak elárulta, hogy minden vágya kiadni egy karácsonyi szakácskönyvet, hiszen imád főzni a családjának.

Angelina Jolie ikrei

Hatalmasat nőttek Angelina Jolie és Brad Pitt csemetéi, de képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a sztárok, akik rajtuk kívül ikergyermekekkel büszkélkedhetnek.

Ezt is szeretjük