Íme, Enrique Iglesias ritkán látott ikrei - Lucy és Nicholas már ilyen nagyok

Enrique Iglesias imádja két gyerkőcét.

enrique-iglesias-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias és Anna Kournikova 2001 óta vannak együtt, még az énekes Escape című videoklipjének forgatásán szerettek egymásba. A sztárpár mindig is nagyon privát módon kezelte kapcsolatát, ritkán nyilatkoztak a magánéletükről, még azt is sikerült eltitkolniuk, hogy az egykori teniszezőnő áldott állapotba került. Az egész világot meglepte, amikor 2017 decemberében bejelentették, hogy világra jöttek ikreik, a kislányt Lucynak, a fiút pedig Nicholasnak nevezték el.

Friss fotókon Enrique Iglesias gyerekei

A 44 éves zenész nem azon sztárok közé tartozik, aki minden második nap megmutatja gyermekeit a rajongóinak. Az ikrek születése óta csak ritkán posztol róluk, de természetesen néha kivételt tesz. Az alábbi felvételen látszik, hogy a hamarosan második születésnapjukat ünneplő gyerekek már milyen nagyok. Talán alig akad ember, aki ne olvadna el a kis Lucy és Nicholas mosolyától.

enrique-ikrei-1
Fotó: Instagram/Enrique Iglesias

A gyerekek teljesen megváltoztatták a sztárpár életét, Enrique Iglesias 2018-ban az ITV-nek így nyilatkozott az apaságról:

- Apának lenni a legjobb dolog a világon. Mióta megszülettek a kicsik, sokkal lassabban vezetek, és jóval felelősségteljesebbé váltam. Amikor még nem éltek, sokkal több ostoba dolgot műveltem - magyarázta a sztár, aki hozzátette, nem szeret túl sok időt távol lenni a kicsiktől és Anna Kournikovától sem.

enrique-ikrei-2
Fotó: Instagram/Enrique Iglesias

Anna Kournikova is odáig van a gyerekekért, az egykori sztársportoló mindig is szeretett volna anyuka lenni, ezt 2019-ben a The Sunnak mesélte.

- Imádok anya lenni, mindig is szerettem volna gyerekeket vagy természetes úton vagy úgy, hogy örökbe fogadok. Szeretek másokról gondoskodni - nyilatkozta.

Kimi Räikkönen gyerekei irtó cukik

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szépek Kimi Räikkönen gyerekei, Robin és Rianna.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük